A műsorvezető az adásban szólt be a színésznőnek! Közönségesnek találta a ruháját
Emily Ratajkowski túl szexi volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Project Runway mentor-műsorvezetője, Tim Gunn sohasem rejtette véka alá a véleményét a divatot illetően. Éppen ezért kapott meghívást az E! magazin Fashion Police című műsorába, ahol a sztárok vörös szőnyeges öltözékei felett törnek pálcát a szakértő zsűritagok. A műsorban a Holtodiglan sztárjának, Emily Ratajkowskinak a merész ruhája is feltűnt, amit a Harper's Bazaar magazin legutóbbi partiján viselt. A műsorvezető teljesen kiborult a kivágott darab láttán, ezt mondta róla az adásban:

- Ha ezt meglátnám egy partin, rögtön a kezembe kapnék egy felespoharat. Ez a ruha egyszerűen túl közönséges és túl sokat mutat. Ennyi erővel minek húzott fel egyáltalán bármit? Miért nem ment meztelenül? Vagy az volt a cél, hogy beszéljenek róla és felkapja a közösségi média? Vagy mindenkit sokkolni akart? Nem, ez egyszerűen túl közönséges és visszataszító számomra - hüledezett.

Emily Ratajkowski sem hagyta szó nélkül a kritikát, aki élharcosa annak, hogy egy nőnek joga van azt tenni a testével, amit akar - akkor is, ha ahhoz van kedve, hogy meztelenül mutogassa magát.

- Még mindig olyan világot élünk, ahol egy férfi közönségesnek titulálhat egy nőt, mert kilátszik a hasa egy ruhából. 2016 van. Ne engedjétek, hogy bárki beleszólhasson, mit viselhettek, vagy mit nem - nyilatkozta szűkszavúan.

Emily Ratajkowski eddigi legmerészebb ruhái

A színésznőt először Robin Thicke Blurred Lines videoklipjében csodálhatta meg a nagyközönség anyaszült meztelenül, majd később a Holtodiglan című filmben csábította el Ben Afflecket fedetlen kebleivel, így aztán nem csoda, ha nem riad vissza a merészebb ruhák viselésétől. Nézd meg az eddigi legszexibb darabjait!

Ezt is szeretjük