Óriási bakit vétett a Trónok harca színésznője - Beszédes fotót posztolt

Emilia Clarke szerint ő lehetett a bűnös a ciki bakival kapcsolatban.

emilia-clarke-starbucks-pohar-baki-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca legutóbbi epizódjában kínos bakira figyeltek fel a nézők, a középkori, westerosi környezetben ugyanis ott virított egy Starbucks-kávéspohár, méghozzá egyenesen a főszereplő, Emilia Clarke előtt, az asztalon.

Emilia Clarke volt a bűnös pohárügyben

Az HBO bocsánatot kért az eset miatt, és az HBO Go-ra már másnap felkerült egy javított verzió, amiből kimontírozták a papírpoharat. A netezők nem győzték találgatni, kinek a hibájából maradt ott az elviteles pohárka - a mémek pedig csak gyűltek a Twitteren.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Was it accidental or on purpose? #got #gameofthrones #starbucks #starbuckscup

Lily Beineke (@lilbell98) által megosztott bejegyzés,

Sokan a széria Sansa Starkját, Sophie Turnert vádolták, aki az egyik backstage-ben lőtt felvételen egy hasonló pohárral a kezében pózol a Lyanna Mormontot alakító Bella Ramsey oldalán. Főként azért volt vicces, hogy Sophie kezében kapták le a Daenerys elé került poharat, mert a sorozatban Sansa újabban szívesen megfúrná a sárkánykirálynő pozícióját.

Kiderült azonban az igazság: valóban Emilia Clarke - azaz Daenerys Targaryen - volt a hibás a jelenetben felejtett pohárért.

Erről egy fotót is posztolt, melyen a botrányhős papírpohárkával pózol. "Most elszóltam magam az igazságról? Nem a pohárnok itta a Starbucks teát. Ó, és az nem spoiler, hogy Jason Momoa itt van, ő csak egy elveszett álmodozó, aki hazatért egy forgatások közötti itókára. Mellesleg, Jason, olyan tüzes vagy, hogy még a hajam is bekékült tőled" - írta a vicces posztban.

A rejtély tehát megoldódott, a jövőben minden bizonnyal még jobban fognak figyelni az ehhez hasonló bakikra - igaz, a legnagyobb sajnálatunkra, már csak négy rész van a sorozatból.

Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a valóságban

Nem gondolnád, de hatalmas a különbség a színészek és karaktereik között - valamelyikükre rá sem ismernél!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük