Friss hírek Elton John állapotáról: életveszélyes fertőzése után így érzi magát
Elton John barátja, Gary Barlow nyilatkozott az énekes állapotáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Elton John barátja, Gary Barlow nyilatkozott az énekes állapotáról.

Elton Johnt múlt hónapban, chilei útja során megtámadta egy ritka, sok esetben halált okozó fertőzés, így kénytelen volt lemondani a Las Vegasi fellépéseit.

Elton John már sokkal jobban van

A rajongók azóta aggódnak az énekes állapotáért, most azonban közeli barátja, Gary Barlow eloszlatta a kételyeket Elton John felépülését illetően:

- Elton már sokkal jobban van. Küldtünk egymásnak néhány e-mailt, és megnyugtatott, hogy már minden rendben. Gyakori eset, hogy az emberek összeszednek hasonló betegségeket a nyaralás alatt. 1971 óta turnézik - szerencséje van, hogy eddig nem történt hasonló eset.

- Nem is bírja sokáig betegen - egyszerűen nem nyugszik, teljesen őrült. Sokan azt mondják, itt az ideje nyugdíjba vonulnia. Hülyeség. Ő aztán soha nem fog elbúcsúzni a showbiznisztől, csak ha holtan esik össze a színpadon.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük