Friss hírek Elton John állapotáról: életveszélyes fertőzése után így érzi magát

Elton John barátja, Gary Barlow nyilatkozott az énekes állapotáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Elton John barátja, Gary Barlow nyilatkozott az énekes állapotáról.

Elton Johnt múlt hónapban, chilei útja során megtámadta egy ritka, sok esetben halált okozó fertőzés, így kénytelen volt lemondani a Las Vegasi fellépéseit.

Elton John már sokkal jobban van

A rajongók azóta aggódnak az énekes állapotáért, most azonban közeli barátja, Gary Barlow eloszlatta a kételyeket Elton John felépülését illetően:

- Elton már sokkal jobban van. Küldtünk egymásnak néhány e-mailt, és megnyugtatott, hogy már minden rendben. Gyakori eset, hogy az emberek összeszednek hasonló betegségeket a nyaralás alatt. 1971 óta turnézik - szerencséje van, hogy eddig nem történt hasonló eset.

- Nem is bírja sokáig betegen - egyszerűen nem nyugszik, teljesen őrült. Sokan azt mondják, itt az ideje nyugdíjba vonulnia. Hülyeség. Ő aztán soha nem fog elbúcsúzni a showbiznisztől, csak ha holtan esik össze a színpadon.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük