Friss fotón Elon Musk 7 hónapos kisfia: a pici le sem tagadhatná édesapját
Elon Musk kisfiáról párja, Grimes posztolt.

elon-musk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk, a Tesla alapítója és énekesnő párja, Grimes februárban jelentették be, hogy hamarosan gyermekük születik, a kisfiú végül májusban látta meg a napvilágot.

A gyerkőc érkezéséről számtalan cikk jelent meg a sajtóban, ugyanis nem hétköznapi nevet adtak a fiúnak: X Æ A-12-nek szerették volna anyakönyveztetni, ám május végén kiderült, hogy a kaliforniai törvények alapján szám nem állhat egy ember nevében, így végül X Æ A-Xii-re keresztelték át. Édesanyja Little X-nek, azaz Pici X-nek becézi.

Elon Musk kisfia ilyen aranyosan bújta a Hubble űrtávcsőről is szóló gyerekkönyvet

Amikor a kisfiú a világra jött, a szülők mutattak róla képet, ám azóta is csak nagyon ritkán posztolnak róla képet. Legutóbb Grimes az Insta-sztorijában mutatta meg a gyermekét, aki épp egy kisgyerekeknek készült gyerekkönyvet lapozgatott, amelynek a világűr a tematikája. Pont azon az oldalon járt, ami a Hubble távcsövet ábrázolta.

elon-musk-baba
Fotó: Instagram/Grimes

Úgy tűnik, a kis X Æ A-Xii édesapjára ütött, Elon Musk ugyanis a SpaceX amerikai űrkutatási vállalat alapítója is egyben, a cége fejlesztette ki a Falcon 1, a Falcon 9 és a Falcon Heavy rakétákat, illetve a Dragon űrhajót. 2018-ban kilőtt egy Tesla Roadstert a Falcon Heavy űrrakétával, 2020 májusában két amerikai veteránt juttatott ki az űrbe, ez azért volt történelmi pillanat, mert ezelőtt a NASA sosem indított el űrexpedíciót egy magáncéggel közreműködve. A high-tech vállalkozó novemberben további négy embert küldött a Nemzetközi Űrállomásra.

Musknak nincs Instagramja, a Twitteren tartja a kapcsolatot rajongóival.

Legkisebb gyermekéről utoljára 2020 júliusában posztolt képet, éppen a karjában tartotta a picit. Nem X Æ A-Xii az egyetlen gyerkőce, hat csemetéje született előző házasságából. Ikrei, Xavier és Griffin 2004-ben, hármas ikrei, Damian, Saxon és Kai 2006-ban jöttek világra. Sajnos legelső kisfia, Nevada Alexander tízhetes korában elhunyt 2002-ben.

llyen cuki Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted Cristiano Ronaldo tündéri kislányát, Alanát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük