A plasztikától ilyen fiatal az 55 éves Ellen Barkin?
Ellen Barkin simán letagadhatna húsz évet az életkorából, az ismert színésznő ugyanis kora ellenére gyanúsan fiatalosan néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban az 50 feletti színésznők közül kétségbeesésükben nagyon sokan fordulnak a plasztikai sebészet korszerű vívmányaihoz. Ezzel a ténnyel önmagában még nem is lenne baj, ám az öregedéstől betegesen rettegő sztárhölgyek az esetek többségében túlzásba esnek a ráncfelvarrásokat és botoxkezeléseket illetően.

Nem látszik meg rajta a 20 év különbség

Nem véletlen, hogy Melanie Griffith, Meg Ryan vagy Nicole Kidman lassacskán már úgy néznek ki, mint önmaguk viaszból kiöntött, ijesztő hasonmásai. A különféle szépészeti beavatkozások miatt elcsúfult és eltorzult arcukat látva nehéz elhinni, hogy évtizedekkel ezelőtt igazi szexbombák voltak, akikért megőrültek a pasik.

Nem szabatta rémmé magát

Az álomgyárban éppen ezért ritkaságszámba mennek az olyan színésznők, mint például Ellen Barkin, aki félúton jár az ötödik és a hatodik iksz között, mégsem szabatta rémmé magát. Érdemes összehasonlítani az 55 éves amerikai híresség két évtizeddel ezelőtt, illetve az idén készült fényképeit, ugyanis szinte alig fedezhetünk fel a kettő között bármi különbséget.

Sőt, mi több, olybá tűnik, mintha Barkin alig öregedett volna az elmúlt 20 évben, ami azért több mint gyanús. A szőke színésznő arca feltűnően ránctalan, ez pedig ennyi idősen nem valószínű, hogy az öröklött gének számlájára írható. Simán benne van tehát a pakliban, hogy ő is plasztikáztatott, ebben az esetben viszont egy ügyes kezű sebészt talált magának.

A nyolcvanas évek sztárja volt

Ellen Barkin a nyolcvanas évek során lett ismert színésznő, az áttörést pedig az 1982-es Az étkezde című film hozta meg számára. Az évtized során olyan emlékezetes alkotásokban tűnt fel, mint például Az Úr kegyelméből, a Könnyed élet vagy A szerelem tengere. Legutóbb a mozikban az Ocean’s Thirteen - A játszma folytatódik című filmben láthattuk.

A színésznő 1988 és 1999 között Gabriel Byrne felesége volt, és két közös gyermekük született: Jack Daniel 1989-ben, Romy Marion pedig 1992-ben látta meg a napvilágot.

Válásuk óta is baráti viszonyban vannak, Byrne például jelen volt Barkin és Ronald Perelman üzletember esküvőjén 2000-ben.
Ezt is szeretjük