A Grace Klinika Meredithe kisebbik lányával szelfizett: Ellen Pompeo 3 gyermek édesanyja
Ellen Pompeo csak ritkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán.

ellen pompeo cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grace Klinika egyik legnépszerűbb karakterét, dr. Meredith Greyt alakító Ellen Pompeo boldog családanyaként éli hétköznapjait.

Chris Ivery zenei producerrel 2003-ban sodorta össze az élet, akivel fél év ismeretség után randevúzni kezdett. Három gyermekük született, Stella 2009-ben, Sienna 2014-ben, Eli Christopher 2016-ban jött a világra.

Ellen Pompeo kisebbik lánya ilyen aranyos

Az ötvenéves színésznő csak ritkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán, ám ebben a hónapban kivételt tett, és egy olyan fotót töltött fel, amelyen kisebbik lányával, Siennával látható. A rajongók odáig voltak a felvételért.

Legidősebb gyermeke és kishúga 2019-ben egy modellmunkát vállaltak el, Sergio Tacchini divattervező gyerekeknek szánt teniszruháit népszerűsítették akkor.

Kisfiáról utoljára 2018-ban posztolt egy irtó édes képet, amelyen Eli éppen az ebédjét fogyasztotta.

A színésznő odáig van gyermekeiért, az elmúlt években több alkalommal nyilatkozott róluk és az anyaságról.

- Minden hibából tanul az ember, én pedig elég gyakran vétek szülőként, bevallom. Olyan könnyen lehúzza magát az ember, mert ha valami nem tökéletes, egyből úgy érzi, nem elég jó. Persze egyszerűbb saját magadat szapulni és bűntudatot kelteni, de szülőként mégsem teheted meg magaddal, hogy áldozatként tekints magadra. Az optimistább nézőpont sokkal célravezetőbb, ha elrontok valamit a gyereknevelés terén, azon jár az agyam, hogyan tudnám kijavítani a hibámat. Az önsajnáltatásnak nincs helye abban az esetben, amikor már valaki más életéért is te felelsz - idézte egy gondolatát a Huffington Post.

Gordon Ramsay kisfia irtó aranyos

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Gordon Ramsay kisfia, Oscar.

Ezt is szeretjük