Azt állítják, a népszerű műsorvezető kegyetlenül bánt kollégáival: Ellen DeGeneres így reagált a vádakra
Ellen DeGeneres így reagált a botrányával kapcsolatban.

ellen-degeneres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ellen DeGeneres élete egyik legkomolyabb botrányába keveredett. Az elmúlt hónapokban többen is gonosz és lekezelő stílusáról nyilatkoztak a sajtóban, állítólag a neki dolgozó producerek is mérgezővé tették a légkört az Ellen Show beosztottjai számára.

Annyira eldurvult a helyzet, hogy a Warner Bros. és a Telepictures vizsgálatot indított a műsor ellen. A 62 éves sztár hétfőn reagált az őt ért vádakra.

Ellen DeGeneres így reagált az őt ért vádakra

Az Australia's Today Show volt producere, Neil Breen a 4BC rádión futó műsorban azt állította még júliusban, hogy egy közös munka során még rá sem nézhetett a műsorvezetőreEgykori producere, Hedda Muskat pedig azt mesélte róla, hogy ha az irodájában járt, mindig ridegen viselkedett vele, egyfolytában siettette, hiába szerette volna kislányát bemutatni neki, nagyon bunkó volt velük, végül indoklás nélkül rúgta ki az asszonyt.

GettyImages-484053052
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

A Page Six megírta, hogy Ellen DeGeneres egy online Zoom-meetinget tartott kollégáinak. A beszélgetés alatt a sztár reagált az őt ért vádakra.

- Fogalmam sincs, hol kezdődött mindez, kérlek, beszéljetek hozzám, és nézzetek a szemembe! Ez a "senki nem nézhet rám" pletyka ostobaság. Őrület, semmi igazságalapja nincs ennek, fogalmam sincs, honnét indult ez a szóbeszéd - fogalmazta.

Ez tényleg nem én vagyok!

A cikk az ajánló után folytatódik

A videóhívás alatt jelentette be, hogy három producerétől, Kevin Lemantól, Jonathan Normantől és Ed Glavintől is megválik. Utóbbi férfiról állította azt a kirúgott Hedda Muskat, hogy azután viselkedett vele mindenki ellenségesen a munkahelyén, miután Glavinnek nem adta oda a kontaktjait, mert azzal megsértette volna a potenciális interjúalanyok személyiségi jogait.

A Variety cikke szerint DeGeneres összesen 200 munkatársához beszélt az online értekezlet alatt, és végig a könnyeivel küzdött.

GettyImages-840004028
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Bocsánatot kért kollégáitól, elmondta, ő sem tökéletes ember, az elmúlt időszakban ráeszmélt arra, hogy néha az Ellen Show vezetői nem mindig viselkedtek érzékeny és humánus módon a beosztottakkal, mivel mindenki csak azt tartotta szem előtt, hogy a műsor olajozottan és tökéletesen folytatódjon tovább. Elárulta azt is, mennyire összetört a szíve azok kapcsán, amiket elolvasott a viselkedéséről a sajtóban.

A stylist kiteregette a szennyest a hírességekről

Tamaran, egykori stylist a TikTokon vallotta be, mely hírességekkel voltak a legnegatívabb tapasztalatai.

Ezt is szeretjük