Fotó! Két gyerek után is bombázó Elle MacPherson
A világhírű modell az ötvenhez közeledve is elképesztően jól tartja magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elle McPherson, vagy ahogy sokan ismerik, a Test bizony már 46 éves, de ugyanolyan bombázó, mint modellkarrierje csúcsán. Nem véletlenül kérte fel a Tatler magazin, hogy pózoljon nekik egy fotósorozat kedvéért, ami aztán a májusi számukban jelent meg.


Az ausztrál származású szépség hírneve az Elle magazin révén szilárdult meg, ahol hat éven keresztül minden egyes számban szerepeltek a képei.

Emellett a Sports Illustrated is felfedezte magának, MacPherson pedig rekordot döntött azzal, hogy ötször pózolhatott a neves újság címlapján.

Reklámlány és filmes szirén

Természetesen ezek után két kézzel kapkodtak a dögös modellért az ügynökségek és a különféle magazinok. Szerepelt a Revlon kampányában és televíziós reklámokban is, sőt, 1999-ben bélyeget adtak ki a képmásával.

A filmezés sem maradt ki mozgalmas életéből: az 1994-es Szirének című mozi kedvéért kilenc kilót magára szedett, és pucér testét sem rejtegette a kíváncsi szemek elől.

Saját parfümöt is piacra dobott

Karrierje csúcsán fehérnemű-kollekciót indított útnak Intimates néven, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban, valamint MacPherson szülőhazájában, Ausztráliában. 2002 óta pedig - kissé bizarr módon - testszagát is megvásárolhatják a hölgyek: ekkor dobta ugyanis piacra The Body elnevezésű parfümjét.

A modellkedésnek és üzletasszonyi tevékenységének köszönhetően a Forbes magazin becslése szerint 60 millió font – mintegy 18 milliárd forint – összvagyonnal rendelkezik.

Karrierjét még az anyaság sem törte derékba. MacPherson 1998-ban adott életet első gyermekének, Arpad Flynn Alexandernek, második gyermeke, Aurelius Cy Andrea pedig 2003-ban látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük