Még fonnyadt lábbal is csábos a 45 éves Elle Macpherson

Az egykor Testnek becézett modell legutóbb egy luxusautó bemutatóját dobta fel megjelenésével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan nők, akik a kor előrehaladtával sem veszítenek semmit vonzerejükből. Bár fiatalosságuk nyilvánvalóan néminemű plasztikáztatásnak vagy ilyen-olyan beavatkozásnak köszönhető, az igazán fifikásak figyelnek arra, hogy mindez ne menjen a természetesség rovására.


Közéjük tartozik Elle Macpherson szupermodell is, aki hiába 45 éves és két gyerkőc édesanyja, karcsúságát és arcának báját továbbra is őrzi. Illetve majdnem. A legutóbb készült fotók ugyanis igazolják, hogy a korábban lazán csak a Testként emlegetett szépség lábain bizony nyomot hagyott az idő.

Még mindig irigylésre méltóan szép

A jelenleg az Egyesült Királyságban élő, ausztrál származású sztármamit akkor kapták lencsevégre, amikor a Jaguar XJ-t hivatalosan is bemutatták a nagyközönségnek.

A nyugat-londoni Saatchi Gallery-ben megrendezett ünnepélyes leleplezésre mind őt, mind Jay Leno showmant meghívták.

Aranyszínű Herve Leger-bandázsruhájában és trendi Christian Louboutin-magassarkújában bevonulva a modell maga a megtestesült tökéletesség – mindaddig, amíg az elkészült képeket közelebbről meg nem nézzük.

Ezek egyikén a sztár jobb combján és térdén furcsa redőzésre lehetünk figyelmesek. A kreppes bőr néven is ismert jelenség különösen olyan embereknél fordul elő, akiknek viszonylag alacsony a testzsírszázalékuk, ráadásul huzamosabb ideig ki voltak téve a napfény hatásainak.

Ezek mindegyike igaz a modellre, aki szakmájából eredően mindig ügyelt karcsú vonalaira, és sokáig Ausztráliában, majd a napos Kaliforniában élt.

Az már csak hab a tortán, hogy a fotó a legrosszabb pillanatban, lépés közben készült, amikor is a combon lévő bőr elcsúszott az alatta lévő izmon, a kínos látványra pedig a reflektorok is ráerősítettek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindenesetre kreppes bőr ide vagy oda, Elle Macpherson mosolya és véget nem érő lábai mindenkit lenyűgöztek – és akkor a bemutatott luxusautót még nem is említettük.

Ezt is szeretjük