Életmentő szívműtét vár Elizabeth Taylorra
Elizabeth Taylort szívproblémái miatt a közeljövőben megműtik, jelentette be a színésznő az egyik közösségi honlapon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylort a közeljövőben megműtik, jelentette be a 77 éves színésznő a Twitter nevű közösségi honlapon. A legendás sztár saját elmondása szerint egy, a szívében lévő érrel adódtak problémák, rajongóit pedig arra kérte, hogy imádkozzanak az életmentő műtét sikeréért, amelyre egy meg nem nevezett kórházban kerül sor.

- Tudatni fogom veletek, ha túl leszek rajta. Szeretettel, Elizabeth – olvasható az utolsó üzenet végén, amelyet ezzel kapcsolatban írt.

Barátja temetésén ott volt

Az Oscar-díjas hollywoodi sztár utoljára a múlt hónapban, egyik legjobb és legrégebbi barátja, Michael Jackson temetésén jelent a nyilvánosság előtt.

A színésznő amúgy az utóbbi években egyre ritkábban jelenik meg a különféle hivatalos rendezvényeken.

Ennek az az oka, hogy Taylor az elmúlt időszakban sokat betegeskedett, arról nem is beszélve, hogy jó ideje már csak tolószékben tud közlekedni.

Tavaly májusban is kórházba szállították, ám szóvivője akkor azt nyilatkozta, hogy csak rutinellenőrzésről volt szó.

Miután hazatért a Los Angeles-i klinikáról, azt írta a Twitteren, remekül érzi magát. Kora ellenére Taylor ügyesen használja a nagy népszerűségnek örvendő közösségi honlapot, aggódó rajongóit itt tájékoztatja a fejleményekről:

- Kedves barátaim, mielőtt a lapok megírnák, szeretném, ha tudnátok, hogy kórházba megyek, ahol egy beavatkozást végeznek el a szívemen. Egy teljesen új eljárásról van szó, amely során nem nyitják fel a mellkasomat. Ezek után a szívem talán jobban működik majd. Bármilyen imát, amit értem mondtok el, nagyra értékelek – üzent az egykori szexszimbólum.
Ezt is szeretjük