Kórházba szállították a legyengült Elizabeth Taylort
A legendás színésznő Michael Jackson halála óta idegileg teljesen kikészült, sírógörcsök törnek rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylort július 13-án, hétfőn kórházba szállították, adta hírül a New York Post. A 77 éves amerikai színésznőt Beverly Hills-i otthonából vitték a mentők egy Los Angeles-i kórházba, mivel állapotát aggasztónak találták.


A legendás sztárt az értesülések szerint szörnyen megviselte barátja, Michael Jackson elvesztése, és azóta sem tért magához.

Június végén kutyáival és ápolóival éppen Londonba tartott, hogy megtekintse Jackson nagyszabású visszatérő koncertjét, amikor értesült a pop királyának váratlan haláláról.

Nehezen viseli a gyászt

A hír annyira felzaklatta, hogy kiabálni kezdett, majd sírógörcsben tört ki. A hosszú ideje tolószékbe kényszerült színésznőt lassan szó szerint elemészti a fájdalom.

Ráadásul a Jackson család nem hívta meg őt a temetésre, arra hivatkozva, hogy Taylor Michael Jackson barátja volt, nem pedig az övék.

Az évek óta gyengélkedő Taylor egészségi állapotát jelentős mértékben veszélyezteti az idegkimerültség. Emiatt döntöttek az orvosok a kórházi ápolás mellett.

Az elmúlt évtizedekben a színésznő számos betegséggel vívott élethalálharcot, az alkoholizmusról és a gyógyszerfüggőségről nem is beszélve.

2004-ben súlyos szívbetegséget diagnosztizáltak nála, ötször szenvedett komoly hátsérülést, és a csípőcsontjával is sok a baj.

Túlélt egy jóindulatú agydaganatot, egy bőrrákot, valamint két, az életét veszélyeztető tüdőgyulladást. Törékeny csontjai és beteg gerince miatt pedig évek óta tolószékhez van kötve.

Ezt is szeretjük