Kórházba szállították a legyengült Elizabeth Taylort

A legendás színésznő Michael Jackson halála óta idegileg teljesen kikészült, sírógörcsök törnek rá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylort július 13-án, hétfőn kórházba szállították, adta hírül a New York Post. A 77 éves amerikai színésznőt Beverly Hills-i otthonából vitték a mentők egy Los Angeles-i kórházba, mivel állapotát aggasztónak találták.


A legendás sztárt az értesülések szerint szörnyen megviselte barátja, Michael Jackson elvesztése, és azóta sem tért magához.

Június végén kutyáival és ápolóival éppen Londonba tartott, hogy megtekintse Jackson nagyszabású visszatérő koncertjét, amikor értesült a pop királyának váratlan haláláról.

Nehezen viseli a gyászt

A hír annyira felzaklatta, hogy kiabálni kezdett, majd sírógörcsben tört ki. A hosszú ideje tolószékbe kényszerült színésznőt lassan szó szerint elemészti a fájdalom.

Ráadásul a Jackson család nem hívta meg őt a temetésre, arra hivatkozva, hogy Taylor Michael Jackson barátja volt, nem pedig az övék.

Az évek óta gyengélkedő Taylor egészségi állapotát jelentős mértékben veszélyezteti az idegkimerültség. Emiatt döntöttek az orvosok a kórházi ápolás mellett.

Az elmúlt évtizedekben a színésznő számos betegséggel vívott élethalálharcot, az alkoholizmusról és a gyógyszerfüggőségről nem is beszélve.

2004-ben súlyos szívbetegséget diagnosztizáltak nála, ötször szenvedett komoly hátsérülést, és a csípőcsontjával is sok a baj.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Túlélt egy jóindulatú agydaganatot, egy bőrrákot, valamint két, az életét veszélyeztető tüdőgyulladást. Törékeny csontjai és beteg gerince miatt pedig évek óta tolószékhez van kötve.

Ezt is szeretjük