Elizabeth Taylor bikinis fotója: 15 évesen így pózolt a strandon

Így strandoltak a 20. század dívái.

elizabeth-taylor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a saját szexszimbólumai, a 20. században szebbnél szebb színésznők ostromolták a mozivásznakat, Elizabeth Taylor az óriási költségvetésű Kleopátrában bűvölt el mindenkit, de olyan filmekben is emlékezeteset alakított, mint A macska a forró bádogtetőn, az Óriás vagy A makrancos hölgy. Nemcsak gyönyörű, hanem piszkosul tehetséges is volt, Oscarral, Golden Globe-bal és BAFTA-díjjal is jutalmazták.

A 20. század díváinak strandolós fotói

Már gyerekkorában színészkedni kezdett édesanyja hatására, csupán kilencéves volt, amikor először kamera elé állhatott. Az 1943-as Lassie hazatér főszereplőjeként lopta be magát sokak szívébe legelőször. Ezután egyre népszerűbbé vált. Ahogy jöttek a szerepajánlatok, a fotósok is egyre szívesebben készítettek róla képeket. 15 évesen a LIFE magazin fényképésze, Bob Landry kedvéért pózolt a strandon bikiniben.

Képes összeállításunkban ritka felvételt láthatsz Elizabeth Taylorról, Marilyn Monroe-ról vagy éppen Gina Lollobrigidáról.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük