Bikinis fotó! Durván elhájasodott Jack Bauer lánya
Elisha Cuthbert feltűnően kikerekedett, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy bikiniben strandoljon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elisha Cuthbertet múlt hétvégén örökítették meg Mexikóban, ahol a 27 éves kanadai színésznő egy vakáció keretén belül pihente ki a munka fáradalmait. A szőke sztárhölgy nem zavartatta magát, és szemrebbenés nélkül bújt bele falatnyi bikinijébe, hogy megmártózzon a habokban.

Ezzel a húzásával sikerült némiképp meglepnie a közvéleményt, az egykor karcsú sorozatsztár ugyanis feltűnően kigömbölyödött az elmúlt hónapok során, amit a róla készült lesifotók is tanúsítanak.

Kissé elhanyagolta magát

A legfeltűnőbben Elisha combjai vastagodtak meg, de pocakján és karján is jól látszik, hogy az elmúlt időszakban kicsit elkényelmesedett, már ami az edzést és az egészséges táplálkozást illeti.

Az viszont örömteli tény, hogy a színésznőt ez egyáltalán nem zavarja, és büszkén vállalta nőies idomait a tengerparton.

A showbiznisz világában - amely a nullás méret már-már beteges bűvöletében él - ugyanis nem ez a tipikus hozzáállás.

Jack Bauernek köszönheti népszerűségét

Elisha Cuthbert kilencéves korában kezdte pályafutását gyerek- és lábmodellként, majd 1997-ben kapta meg első szerepét a Holdfénykeringő című tévéfilmben. Az áttörést karrierjében egy sorozatszerep hozta meg az ezredforduló után.

Rábízták ugyanis a 24 című sorozat főhőse, a Kiefer Sutherland által megformált Jack Bauer lányának szerepét. Az úttörő széria első három évadjában bújt Kim Bauer bőrébe, majd egy-egy epizód erejéig visszatért az ötödik, a hetedik és a nyolcadik évadban.

Habár nem számít igazi szupersztárnak, nevéhez olyan tömegfilmek fűződnek, mint A szerencse forgandó, a Viasztestek vagy a Szüzet szüntess! - ez utóbbiban egy pornószínésznőt alakít, akibe beleszeret a szomszéd srác.

Ezt is szeretjük