Pucér fotóit árulja a lecsúszott Baywatch-sztár, Erika Eleniak
Egykor szexszimbólumnak számított piros fürdőruhájában, a színésznőre azonban ma már senki se kíváncsi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szőke fürtjeivel, dús szemöldökével és még dúsabb kebleivel Erika Eleniak minden idők leghíresebb Baywatch-cicái közé tartozott, ám a maholnap negyven éves híresség számára már csak távoli emlék a rivaldafény.

A híres fürdőruhából már az XXL-es méret se lenne elég

A kanadai otthonában elvonultan élő, rohamosan öregedő hajdani szexbomba mostanában régi filmes emlékeit és a róla készült Playboy fotókat árulja az interneten.

Hírhedt cicivillantások és drogbotrányok

Erika filmes karrierje 13 éves korában kezdődött az E. T. – A földönkívüli egyik aprócska mellékszerepével. A hírnévre áhítozó csinos tiniből néhány év leforgása alatt szégyentelen partikirálynő lett, akinek drog- és alkoholbotrányaitól visszhangzott az egész város.

Alig töltötte be a 19-et, de már a háta mögött volt egy alkoholelvonó, a hírnév viszont még mindig váratott magára.

A mindenre elszánt szőkeségnek az ismertséget végül hírhedt Playboy-fotói hozták meg, és bombázó alakjának köszönhetően nem sokkal később elnyerte a Baywatch egyik női főszerepét. A dögös Shauni persze nemcsak David Hasselhoff oldalán, a legendás piros úszódresszben tette közszemlére bájait.

A férfi rajongótábor bizonyára soha nem fogja elfelejteni azt az izzasztó jelenetet, amikor az Úszó erődben egy szál tangában és kigombolt bőrdzsekiben ugrik ki a születésnapi tortából az elképedt Steven Seagal orra előtt.

Formás popsi és izgató keblek ide vagy oda, a vízimentők csapatából kilépett Erika szép lassan kezdett eltűnni a süllyesztőben. A már csak harmadosztályú filmekben szereplő, hajdan anorexiás színésznő a hírnév tovaszálltával az evésben keresett vigasztalást.

Hamarosan sikerült bálnaméretűvé híznia, és ezzel ironikus módon egy pillanatra újra visszakerülnie a reflektorfénybe – a rárakódott felesleges kilóktól ugyanis egy kövér hírességeket felvonultató fogyókúrás tévéműsorban szabadult meg az egykor körülrajongott szexbomba.

Ezt is szeretjük