Este meghalt a népszerű színésznő! Hosszú ideje beteg volt
Otthonában hunyt el Elaine Stritch, akit az Anyád napja vagy A stúdió filmekben láthattunk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

89 éves korában birminghami otthonában hunyt el Elaine Stritch július 17-én este. A színésznőt többek között A stúdió, az Anyád napja vagy az Űrbalekok sorozatból is ismerhetjük.

Szóvivője azt közölte a sajtóval, hogy a színésznő már évek óta cukorbeteg volt, az utóbbi időben pedig rohamosan romlott az egészségi állapota, időskori demenciában is szenvedett. A filmes munkáin kívül a Broadwayn is hatalmas sikere volt, tavaly költözött Michiganbe, 70 év után hagyta el New Yorkot.

1957-ben szerelembe esett Rock Hudsonnal, még akkori párját is elhagyta miatta, ám kapcsolatuk nem tartott sokáig, később a színész bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik.

- Nem tudtam mit tenni. Rock Hudson nemcsak tehetséges színész volt, de annyira jóképű is, hogy lehetetlen volt neki ellenállni, alig lehetett elviselni, annyira szép volt. Őrülten szerelmes voltam belé, de azt hiszem, ő sosem szeretett valóban. Mármint tudtam, éreztem, hogy szeret, szeret velem lenni, mókázni, de ez mégsem volt a nagybetűs szerelem - mondta egy interjújában az év elején.

A színésznő Marlon Brandóval és Gig Younggal is élt, majd 1973-ban férjhez ment John Bay színészhez. A férfi 1982-es halála után soha többé nem házasodott meg.

Ezt is szeretjük