Elhunyt a Grease színésze - A 87 éves Edd Byrnest otthonában érte a halál
Edd Byrnes természetes körülmények között hunyt el.

edd-byrnes-cover

Edd Byrnes amerikai színész örökre lehunyta a szemeit, a szomorú hírt fia, Logan Byrnes jelentette be egy közlemény formájában a Twitteren.

Edd Byrnes természetes körülmények között hunyt el

A 87 esztendős színészt Santa Monica-i otthonában érte a halál, természetes körülmények között hunyt el, nem pedig egy súlyos betegség vitte el. Az Egyesült Államokban a 77 Sunset Strip című sorozattal futott be, ő játszotta a főszereplőt, Kookie-t, a magyarok a Grease-ből ismerhetik, Vince Fontaine karakterét formálta meg.

"Csodálatos ember volt, akire a legjobb barátomként tekinthettem" - írta róla a fia.

Gyermeke édesapjáról azt is megosztotta, hogy a húszas évei elején, pár száz dollárral a zsebében érkezett New Yorkból Hollywoodba azért, hogy megvalósítsa színészi ambícióit. 

1956-tól 1999-ig színészkedett aktívan, a több mint négy évtizedes pályafutása alatt számos filmben és sorozatban szerepelt. Olyan népszerű alkotásokban is feltűnt, mint az Egy rém rendes család, a Charlie angyalai, a Szerelemhajó vagy a Gyilkos sorok.

2019-ben ezektől a világsztároktól kellett búcsúznunk

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, mely hírességek hagytak itt bennünket tavaly.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük