Meghan hercegnéről elképesztő sztorit mesélt Al Bundy
Ed O'Neill gyerekkorából ismeri a sussexi hercegnét.

ed-oneill-meghan-hercegne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvenc Al Bundy-ja, Ed O'Neill a napokban Ellen DeGeneres népszerű talk show-jában vendégeskedett. A sorozatsztár a Modern család utolsó évadát promózta a műsorban, ahol a show háziasszonya alaposan megviccelte.

Ezt mesélte Meghan hercegnéről

O'Neill köztudottan nagyon rossz a hollywoodi hírességek felismerésében, ezt már többször is bizonyította az évek során. Elsőként akkor, mikor Britney Spears szeretett volna egy közös képet készíteni vele, neki pedig fogalma sem volt, ki az a kedves szőke lány, aki odament hozzá a reptéren.

Később ugyanez megtörtént vele, amikor Taylor Swift szeretett volna egy szelfit a Modern család-beli unokája, Sarah Hyland szülinapi partiján, így Ellen kieszelt számára egy büntetést: közösen játszottak egy celebfelismerő játékot.

Habár tényleg csak igazán nagy, A-listás sztárok kerültek porondra, még ez is gondot okozott a színésznek: Ariana Grandét azonnal felismerte, Beyoncéval kicsit megküzdött, elsőként azt hitte róla, hogy egy a Kardashian nővérek közül. Sem Chris Hemsworth, sem Ryan Gosling nevét nem tudta, mindkettőt Jonas Brothernek tippelte, Reese Witherspoon nevét ugyan nem tudta, de a filmjeit ismerte.

Egy ember volt csupán, akiben őszintén biztos volt, Meghan hercegné, méghozzá nem is akármiért.

- Őt ismerem, ez itt Markle, igaz? Meghan Markle. Őt ismerem. Tudtátok, hogy az Egy rém rendes család szettjében nőtt fel? Az édesapja fővilágosító volt, szóval állandóan ott volt köztünk. Nagyon édes kislány volt, mindig az iskolai egyenruhájában lófrált. Kilencéves lehetett akkoriban, tündéri volt. Azt hiszem, jobban össze kellett volna barátkoznom vele anno - mesélte nevetve a show-ban.

Ezek szerint Meghan már akkoriban is érdeklődött a televíziózás iránt - ennek fényében nem meglepő, hogy belőle is sorozatsztár lett, mielőtt hercegné lett volna.

Ő Ed O'Neill csinos felesége

Habár az Egy rém rendes családban a Peggy Bundy-t alakító Katey Sagal volt a partnere, a valóságban élete asszonya egészen más típus. Nézd meg, milyen csinos a színész felesége!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük