A legrondább férfi sztárplasztikák

Hollywoodban nem csak a nők, hanem a korosodó férfiak is szívesen kés alá fekszenek. Íme, négy elrettentő példa, akik jócskán elcsúfultak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy az álomgyárban csak a hölgyek fordulnak a szépészeti beavatkozások áldásosnak hitt praktikáihoz - ám ez hatalmas tévedés. Hiszen a vénülő legendák sem minden esetben mernek farkasszemet nézni az öregedéssel.

Burt Reynolds

A népszerű amerikai színész legújabb fényképeit látva feltehetően kevesen gondolnák, hogy Reynolds már a nyolcvanadik éve felé közeledik.


Az egykor sármos szívtipró az elmúlt években jócskán túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat, melyek egyértelmű nyomot hagytak arcán. A plasztikáztatás azonban kétélű fegyver, hiszen a ráncfelvarrásoknak és botoxinjekcióknak köszönhetően a bőre természetellenesen kisimult, ezért aztán két-három évtizedet simán letagadhatna korából.

Ám a színésznek azzal is együtt kell élnie, hogy a sebészek megfosztották minden természetességétől, és egy bizarr öregurat faragtak belőle.

A 73 éves Reynolds pályafutásának egyik legnagyobb sikerét az 1972-es Gyilkos túrában aratta, ami négy barát vérfürdőbe torkolló vadvízi kirándulásáról számol be. Akkori népszerűségéről mindent elárul, hogy ugyanabban az évben a Cosmopolitan magazin felkérte, hogy meztelenül pózoljon egy pikáns fotósorozat kedvéért.

Ő pedig a hölgyrajongók legnagyobb örömére bátran és örömmel vállalta a nem éppen szokványos felkérést. A hetvenes években persze még senki sem sejtette, hogy vénségére Reynolds az egyik szétplasztikázott pasi lesz Hollywoodban.

Tom Jones

A világhírű énekes erőteljes hangjával immáron közel fél évszázada nyűgözi le rajongóit. A bányászból lett szívtipró - úgy látszik - nem mer szembenézni az öregedéssel, amit huncut dalszövegei és kissé fura arca is igazol.

A legdurvább férfi sztárplasztikák

Nézegess képeket!

Elolvasom

A botoxkezelések és a ráncfelvarrások kártékony hatásának köszönhetően Jones ijesztő változáson esett át. Habár a She’s a Lady előadójának arcbőréről természetellenes módon nyoma veszett a ráncoknak, az összhatás olyan, mintha az aranytorkú sztárt műanyagból öntötték volna ki.

Ez azonban nem igazán zavarja rajongóit, akik még napjainkban is bármikor megtöltenek egy stadiont, hogy hallhassák kedvencüket, amint a színpadon előadja örökzöld slágereit, Budapesten például november 11-én. Az egykori szexikon sosem volt szívbajos, legyen szó akár zenélésről, akár családalapításról.

Tom Jones ugyanis 16 évesen vette feleségül barátnőjét, Linda Trenchardot, nem sokkal később megszületett fiuk, Mark, a házaspár pedig a mai napig együtt él, habár a hírhedt nőfaló hírében álló slágergyáros különféle afférjai miatt gyakran a címlapokra került. Az egyik legemlékezetesebb eset az volt, amikor Katherine Berkery modell életet adott Jones utódjának, ám az énekes a DNS-vizsgálat hiteles eredménye után sem volt hajlandó elfogadni a gyermeket fiaként.

Mickey Rourke

Több hektoliter whiskey, néhány kiló kábítószer, brutális pofonok és ütések százai, no meg több tucatnyi plasztika - ez Mickey Rourke lajstroma, melynek megdöbbentően csúf arcát köszönheti.


A nyolcvanas évek egyik legsármosabb színészének karrierje ígéretesen indult: Rourke ellenállhatatlanul vonzó volt A test melegében, Az étkezdében vagy a 9 és ½ hétben. Ám beköszöntöttek a kilencvenes évek, a jó reményű és megzabolázhatatlan sztár pedig kamaszkori sportemlékeitől nem tudott szabadulni, ezért visszatért a ringbe.

A meccsek során több olyan komoly sérülést szerzett, amit csak rekonstrukciós szépészeti beavatkozásokkal lehetett korrigálni. Rourke 2009-ben a Daily Mailnek nyilatkozott kendőzetlenül a műtétekről: saját bevallása szerint egy rossz fickó kése alá feküdt, aki nagy rendetlenséget hagyott az arcán maga után.

Nem csoda, hogy mostani képmása alapján rá sem lehet ismerni az egykori szívtipróra. Ám rondaság ide vagy oda, a fiatal csajok még mindig bomlanak utána, szeptember végén például egy fiatal orosz modell, Jelena Kuleckaja fejét csavarta el.

Ray Liotta

Az 54 éves amerikai színész sosem volt az a tipikus szívtipró, ennek ellenére ellenállhatatlan mosolyával és sármjával sikerült éveken keresztül levennie a hölgyeket a lábukról.


Nem minden a szépség, ezzel tisztában volt ő is, ám a markáns vonásokkal rendelkező Liotta is úgy határozott, hogy felvarratja ráncait, és kicsinosítja magát egy szépészeti klinikán. Döntése azonban nem igazán bizonyult helyesnek, a plasztikai sebészek ugyanis szemrebbenés nélkül fosztották meg minden vonzerejétől. Az agresszív ráncfelvarrások végeredményeként a sztár vonásai eltorzultak, és nem csak a szeme, de a szája körüli terület is kiábrándítóan megcsúfult.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami Liotta karrierjét illeti, a mostanra némiképp feledésbe merült színész személyében nemzedékének egyik valóra nem vált ígéretét tisztelhetjük, aki kiváló alakításai ellenére nem egészen váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Nagymenőkben és a Coplandben például óriási volt. Golden Globe-ra az 1986-os Valami vadságért terjesztették fel, amiben egy erőszakos exfegyencet formált meg, mintegy negyed évszázados pályafutása során azonban olyan vacak filmeket is bevállalt, mint a Menekülés Absolomból vagy a Légörvény.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük