Az elcsúfult Donatella Versace már egy koboldra hasonlít
Donatella Versace évekkel ezelőtt egy vonzó és csinos nő volt, ám mostanra sikerült ijesztővé válnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban egyre elképesztőbb méreteket ölt a plasztikafüggőség, nem véletlenül virágzik a tengerentúlon a szépészeti ipar. A szupersztárok ugyanis képtelenek ellenállni az efféle beavatkozások csábításának, ezért aztán többnyire kés alá fekszenek, amikor csak tehetik.

Egyesek hiúságból, mások kényszerűségből döntenek úgy, hogy műtéti úton alakíttatnak testükön, ám a legrosszabbul azok járnak, akik az öregedéstől való félelmükben kapaszkodnak bele ifjúkori képmásukba.

Alig lehet ráismerni fiatalkori önmagára

Ám Európában is akadnak olyan hírességek, akik simán lekörözik amerikai kollégáikat, erre pedig Donatella Versace az élő példa. Az 54 éves olasz divatdiktátor fényképeit elnézegetve joggal támadhat olyan érzése bárkinek, mintha az elmúlt húsz évben a híresség egyáltalán nem öregedett volna.

Az biztos, hogy a Versace-birodalom úrnője simán letagadhatna életkorából néhány évtizedet, ám ezzel együtt a ráncfelvarrások és botoxkezelések hatalmas pusztítást vittek véghez az arcán. Donatella vonásai ugyanis ijesztően elférfiasodtak, arról nem is beszélve, hogy mostanában leginkább úgy néz ki, mint egy kobold valamelyik tündérmesében.

Hongkongban kapták le legutóbb

A világhírű divattervezőt legutóbb március 23-án, kedden örökítették meg Japánban, ő is tiszteletét tette ugyanis a hongkongi Grand Hyatt hotelben megrendezett partin. A riporterek azonnal lecsaptak a borzalmasan szétszabott hölgyre, aki készséggel válaszolt kérdéseikre.

Donatella Versace testvére, Gianni 1997-es halála után lett a világhírű márka vezető divattervezője. Bátyjával egy elmebeteg sorozatgyilkos végzett hidegvérrel otthona közelében, ami az egész világot sokkolta.

A Versace család az eset után a Karib-szigeteken húzta meg magát, és azonnal törölték az 1998-as tavaszi-nyári divatbemutatójukat. Gianni temetését, ahol több mint kétezren gyűltek össze, a televízió is közvetítette, a gyászszertartáson pedig Sting és Elton John adta elő a 23. zsoltár feldolgozását.
Ezt is szeretjük