Borzalmas, amit a plasztikai sebészek műveltek vele! Mára eltorzult Donatella Versace arca
Képeken a plasztikázott sztárok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donatella Versace divattervező 1955. május 2-án született, éppen ma ünnepli 60. születésnapját. Ő az egyik tulajdonosa a Versace divatmárkának, amiért milliók rajonganak világszerte. A céget nem Donatella, hanem testvére, Gianni virágoztatta fel, ám őt 1997-ben meggyilkolták. 

A fentieken túl a divattervezőt a plasztikai sebészek által felismerhetetlenné tett arcától és testéről ismerik a legtöbben. A fiatalkorában igazi bombázónak számító, egykori szőke szépség nehezen viselte az arcán megjelenő ráncokat, ezért drasztikus megoldásra szánta el magát. A végeredmény azonban sohasem olyan lett, mint amilyenre valójában vágyott, így újra és újra megműttette magát.

Nem ő az egyetlen korosodó híresség, aki a plasztikában látta az örök fiatalság kulcsát, nézd meg, kik szabatták felismerhetetlenné magukat az évek során!

Uma Thurman is plasztikáztatott!

Nem csak az idősebb színésznők fekszenek kés alá kétségbeesésükben, hogy megállítsák az öregedés egyébként teljesen természetes folyamatát. Akármennyire is szeretnék, erre tökéletes módszer még mindig nincs. A végeredmény gyakran sokkal rosszabb, mint az a kép, amit előtte a tükörben láttak. Nézd meg, hogyan változtak át a sztárok!

Ezt is szeretjük