Donatella Versace bikiniben fürdőzött: ilyen a 65 éves divattervező alakja
Donatella Versace Szardínián nyaralt.

donatella versace cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donatella Versace, a világ egyik legismertebb márkájának a feje Olaszországban éli hétköznapjait, a divat fővárosában, Milánóban található az otthona.

Ebben a hónapban megengedte magának a pihenést, a világjárvány miatt nem utazott messzire, Szardínia szigetén ejtőzött, ahol egy lesifotós megörökítette bikiniben is.

Donatella Versace bikiniben

A 65 éves sztárról több felvételt is készített a fotós, ahogy a képeken is látszik, ugyanolyan karcsú, mint fiatalabb korában, ez nem is meglepő, hiszen Versace híres arról, mennyire odafigyel az alakjára és arra, mi kerül a tányérjára.

- A diétám mindig is ugyanaz volt, egészségesen étkezem. Csirkét vagy fehér halat eszem, mellé rizst, salátát, esetleg gyümölcsöt, és persze rengeteget hidratálok vízzel. A nehéz ételeket kerülöm, amikor csak egyedül vagyok, a legegyszerűbb és legegészségesebb módját választom az étkezésnek - ezt a GQ magazinnak mesélte el 2020 áprilisában.

Az elmúlt közel húsz év alatt nem volt olyan napja, hogy ne sportolt volna valamit, persze ha sűrű az időbeosztása, akkor pár percnél többet nem tud a sportra szánni, de igyekszik minimum fél, esetleg egy órát mozogni.

- Pilates-gyakorlatokat végzek, és sokat nyújtok. A házamban kialakíttattam egy kis konditermet, ott sportolok. Szerintem nekem volt a leghosszabb ideig személyi edzőm a világon, 18 éven keresztül segített. Pontosan tudom, a testemnek mire van szüksége, így most már nincs külön edzőre szükségem, a rutinomon sem változtattam semmit. Általában reggel edzek, aminek köszönhetően sokkal energikusabb leszek egész nap - magyarázta a lapnak.

A legszexibb 60 fölötti sztárok

Az OnBuy.com weboldal készített egy felmérést a vásárlói körében, arra voltak kíváncsiak, hogy a felhasználók szerint mely hatvan fölötti színésznők a legszexibbek, végül közel 3500 ember véleményére alapozva összesítették az eredményeket. 

Ezt is szeretjük