Trump irtó kínos helyzetbe hozta magát - Szóvivője nem győz szabadkozni

Donald Trumpot szétszedik a twitterezők.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Donald Trumpot szétszedik a twitterezők.

Donald Trump tegnap két ízben is lejáratta magát a Twitteren: először véletlenül megosztott egy posztot, melyben valaki fasisztának nevezte, később pedig egy olyan képet tett ki az adatlapjára, mellyel milliókat megsértett.

A legrosszabbkor poénkodott

Az elnök egy olyan rajzocskát retweetelt az oldalán, amin egy Trump feliratú vonat épp keresztülhajt egy CNN logóval ellátott figurán, aki riadtan küzd az életéért - a képaláírás pedig ez volt: "A kamuhírek sem állíthatják meg a Trump-vonatot!".

A képet rosszabbkor nem is oszthatta volna meg, hiszen néhány nappal ezelőtt Charlottesville-ben egy merénylő egy csapat tüntető közé hajtott, akik a fajgyűlölők ellen emelték fel a hangjukat: egy 32 éves nő meghalt és 19 ember súlyosan megsérült.

A Fehér Ház szóvivője hivatalosan is elnézést kért a borzalmasan időzített rajzocskáért és közölte, hogy azóta eltávolításra is került az elnök hivatalos oldaláról.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük