Trumpról ilyen fotót még nem láttunk - Polgárpukkasztó képpel került a címlapra
A Time magazin ilyen képet készített a legújabb számához.

trump-putyin-time-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten lezajlott a csúcstalálkozó, amit árgus szemekkel figyelt a világ: végre összeült az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump és Oroszország első embere, Vlagyimir Putyin.

Komoly visszhangja volt a találkozónak

Az amerikaiak többsége szerint az elnökük csúnyán behódolt az orosz vezetőnek, ráadásul önmagát és a népüket is lejáratta a szavaival és a viselkedésével. Még a sztárok is felhördültek a viselkedésén: az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans is kiakadt a Twitteren, ugyanis szerinte Trump szégyent hozott az országra, és hagyta, hogy Putyin beleszóljon a demokráciájukat érintő kérdésekbe, csak azért, hogy ne kelljen összeszólalkoznia az orosz elnökkel.

Sőt, még maga a first lady, Melania Trump is riadtnak tűnt a találkozón: ahogy ezen a videón is látható, szinte halálra vált arccal fordult el Putyintól, miután bemutatták neki.

trump-putyin-time-cimlap-nagy

Természetesen a Time magazin is részletesen foglalkozik a csúcstalálkozóval és annak következményeivel, a címlapra pedig egy nem mindennapi fotó került: Photoshop segítségével összemosták a két elnök arcát, bizarr egyveleget alkotva kettejük vonásaiból. A július 30-i lapszám tervezetét már rengetegen kommentálták a közösségi oldalon:

"Ezaz, Time! Megcsináltátok. Végre sikerült olyat alkotni, ami legalább olyan ijesztő, mint maga a valóság", "Ez olyan, mint A kör című film. Ha megnézed, hét nap múlva meghalsz. Csak nem te, hanem a demokrácia", "Trump csak Putyin bábja... végre kezdenek rájönni az emberek az igazságra" - írták a magazin posztja alá.

Ezt is szeretjük