Donald Trump ezzel a nővel akarta megcsalni Melania Trumpot: kétszer is bepróbálkozott
Nem minden nő dőlt be Donald Trump csábító trükkjeinek.

donald trump melania trump cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trumpról köztudott, hogy sosem volt a hűség mintaképe, az elmúlt években több szeretője is nyíltan beszélt viszonyukról, ilyen volt Stormy Daniels, egykori felnőttfilmes, akivel még 2006-ban szűrte össze a levet az elnök, nem sokkal azután, hogy Melania világra hozta fiukat, Barront.

Az ex-Playboy-nyuszi, Karen McDougal tíz hónapig volt a férfi szeretője. Persze azért nem minden nőt sikerült Trumpnak az ágyába csábítania, volt olyan is, aki azonnal visszautasította, közéjük tartozik Claudia Jordan valóságshow-szereplő is, aki a Behind The Velvet Rope With David Yontef című podcastben mesélt arról, hogyan utasította vissza Trumpot.

Donald Trump vele akarta megcsalni Melania Trumpot

Claudia Jordan is szerepelt a Trump által kitalált és vezetett The Celebrity Apprentice című műsorban, innen ismerték egymást. A műsor bemutatását megelőző évben próbálkozott be nála először az üzletember.

Claudia Jordannel többször is összeszűrte volna a levet az elnök.
Claudia Jordannel többször is összeszűrte volna a levet az elnök.
Fotó: Mindy Small / Getty Images Hungary

- Próbált megcsókolni, ezt két különböző alkalommal is eljátszotta. Muszáj volt emlékeztetnem arra, hogy házas ember, ezt mondtam neki: "be nem teszed a nyelved a számba. Ez nem történik meg, nincs erre semmi esély" - nyilatkozta.

Szerinte mindenki tudja, hogy Trump folyamatosan félrelép, nem véletlen, miért kap Melania olyan hatalmas és drága ékszereket a férjétől. 

GettyImages-1191718486
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Hozzátette, Trump egyértelműen mindenkit a vagyona, a vonzó külseje és a vékony testalkata alapján ítél meg, semmi más nem számít nála. Egyszer az elnök azzal hívta fel Claudia Jordant, hogy ne randizzon fekete férfiakkal. Trumpot az elmúlt években többször is vádolták meg rasszizmussal kijelentései miatt.

- Azt mondta, nem kéne fekete bőrű férfiakra vesztegetnem az időm, abban az időben pont egy olimpikonnal randiztam egyébként. Én visszakérdeztem, hogy miért tanácsolja ezt nekem? Erre ezt felelte: "mert nekik nincs pénzük" - fedte fel a döbbenetes történetet.

Ő volt Vlagyimir Putyin felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, kivel élt házasságban Vlagyimir Putyin 31 évig.

Ezt is szeretjük