Donald Trump tajtékzik dühében: lánya, Ivanka ezzel a húzásával bosszantotta fel
Ivanka Trump elmegy Joe Biden beiktatására, ez viszont nem tetszik az apjának.

donald-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Biden, a Demokrata Párt jelöltje nyerte meg az elnökválasztást az Egyesült Államokban 2020 novemberében. A politikust 2021. január 20-án iktatják be.

Donald Trump a Twitterén jelentette be, hogy nem vesz részt a beiktatási ceremónián, ezzel a döntésével viszont megszakítja a másfél évszázados hagyományt, ugyanis úgy illik, hogy a leköszönő elnök is ott legyen az ünnepségen. A Daily Mail viszont megírta, hogy bár Donald nem, de lánya, Ivanka azt tervezi, hogy részt vesz Biden beiktatásán.

Ivanka Trump jól feldühítette Donald Trumpot

A Fehér Ház egyik dolgozója kotyogta el a lapnak Ivanka terveit, aki elsősorban azért vesz részt a január 20-ai ceremónián, hogy megmentse a politikai karrierjét, ugyanis a leköszönő elnök gyermeke volt Trump egyik tanácsadója.

Ivanka Trump elmegy Joe Biden beiktatására, ez viszont nem tetszik az apjának.
Ivanka Trump elmegy Joe Biden beiktatására, ez viszont nem tetszik az apjának.
Fotó: Alex Wong / Getty Images Hungary

- Ivanka attól tart, hogy ígéretes politikai karrierje veszélyben van, és mindent megtesz azért, hogy megmentse a hírnevét - magyarázta a közeli forrás, aki elárulta, Trump dühös lett lánya döntése miatt.

- Azt vágta a fejéhez, sértésnek veszi, hogy azokkal a csalókkal működik közre, akik próbálják tönkretenni őt. Az elnök azt is mondta a lányának, ha tényleg részt vesz a beiktatáson, több ezer támogatótól esik el, és ez lesz élete legrosszabb döntése.

Ivanka viszont úgy véli, pont ezzel a húzásával mutat jó példát, és sokak szimpátiáját elnyeri majd a későbbiekben. A Fehér Ház egy másik bennfentese azonban tagadta a lapnak a másik forrás állításait.

Joe Bident január 20-án iktatják be.
Joe Bident január 20-án iktatják be.
Fotó: Laura Cavanaugh / Getty Images Hungary

Mike Pence, a republikánus alelnök, aki Kamala Harrisnek adja át a stafétabotot, biztosan részt vesz a beiktatási ceremónián. A ma is élő volt elnökök közül Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama is tiszteletét teszi az ünnepségen. A 96 esztendős Jimmy Carter nem tud jelen lenni, de a legjobbakat kívánta Bidennek.

Melania Trump tavaly ilyen csinos ruhákat viselt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban láthatták a rajongók Melania Trumpot 2020-ban.

Ezt is szeretjük