Donald Trump ismét kihúzta a gyufát: elképesztő, mi hagyta el a száját

Donald Trump minden jót kívánt a pedofil- és szexbotrányba keveredett Ghislaine Maxwellnek.

donald trump cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ghislaine Maxwellt július elején tartóztatta le az FBI, mivel a gyanú szerint ő is részt vett Jeffrey Epstein pedofilhálózatának működtetésében. A vád alapján az 58 éves nő hálózta be azokat a kiskorú lányokat, akik később Epstein szexrabszolgái lettek, és különféle szolgáltatásokat kellett nyújtaniuk a tehetős férfi vendégeknek. Állítólag ezekről még felvételek is készültek, amelyeknek másolata Maxwell tulajdonában vannak.

Ha mindez beigazolódik, akár 35 év börtönbüntetést is kaphat. Ebbe a kényes ügybe olyan befolyásos emberek is belekeveredtek, mint például András herceg, de Donald Trumppal is többször mutatkozott a 2000-es évek elején Epstein és Maxwell. Az Egyesült Államok elnökét a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján kérdezték erről az esetről, a válaszán sokan felháborodtak.

Donald Trump minden jót kívánt Ghislaine Maxwellnek

A 74 éves politikus keddi sajtótájékoztatóján azt a kérdést kapta meg, hogy elhiszi azt, hogy Maxwell tényleg rávette-e a tehetős embereket, mint például András herceget, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek kiskorúakkal. Erre ez volt a válasza:

- Nem tudom, nem igazán követem az ezzel kapcsolatos híreket. Őszintén, én csak minden jót kívánok neki - célzott a jelenleg is börtönben ülő Maxwellre. 

Donald és Melania Trump Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell társaságában. A fotó 2000-ben készült.
Donald és Melania Trump Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell társaságában. A fotó 2000-ben készült.
Fotó: Davidoff Studios Photography / Getty Images Hungary

Elmesélte, számos alkalommal találkozott a botrányba keveredett asszonnyal, főleg abban az időszakban, amikor még Palm Beachen élt.

- Gondolom, ők is Palm Beachen éltek, de tényleg minden jót kívánok neki, bármiről is szól ez az egész. Nem tudom, mi a helyzet András herceggel. Tényleg nem tudom, nem ismerem - tette hozzá.

Trump kijelentésén rengetegen felháborodtak, sokan a Twitteren írták meg a véleményüket: "Milyen fura nyilatkozat volt ez Trumptól, arra tekintettel, hogy Ghislaine Maxwellt olyan kiskorú lányok bekerítésével vádolják, akiket Jeffrey Epsteinnel állítólag bántalmaztak" - fogalmazta egy felhasználó.

"Azt hittem, valamit félrehallottam! Mégis, ezen kijelentése után ki a fene támogatja még ezt az embert? Csak ostobaságot és szívtelen dolgokat hadovált itt össze, ez a legrosszabb az egészben! A szegény áldozatokra nem volt tekintettel.", "Ennek a férfinak tényleg elment az esze, hogy lehet ilyet kijelenteni elnökként?", "Egy olyan ember esetében, aki a vádak szerint kiskorú lányokat kebelezett be, és egy szexhálózat oszlopos tagja volt, nem szabadna minden jót kívánni. Ez a mondat egy elnök száját sem hagyhatta volna el!" - fogalmazta a többi kritikus.

Voltak olyan kommentelők is, akik úgy vélik, hogy az asszony egyszerűen csak túl sokat tud az elnökről: "Húha, Trump tényleg csak minden jót kívánt Ghislaine-nek? Nos, valószínűleg ő mindnyájunknál jobban ismeri a hölgyet, és Ghislaine is sokat tud Trumpról, szóval ebben a helyzetben Maxwellnek még Trumpnál is több hatalma van. Úgyhogy az elnök jobban teszi, ha óvatosan fogalmaz, mert a nő kezében van a titkok kulcsa" - vázolta fel a teóriáját egy Twitter-felhasználó.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a női hírességeket, akik a nyilvánosság előtt vállalták, hogy bántalmazó kapcsolatban éltek egy ideig. Nézd meg, ki hogyan élte túl a poklot, majd kezdett új életet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük