A színész a Mamma Mia! sztárjával lépett félre: a felesége is a hírekből tudta meg
Dominic West felesége abban a hitben élt, hogy a házasságukkal minden rendben.

dominic-west-lily-james-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap számoltunk be róla, hogy Lily James, a Mamma Mia! Sosem hagyjuk abba szép színésznője együtt romantikázott a nála 19 évvel idősebb kollégájával, Dominic Westtel Rómában.

Ezzel eddig nem is lett volna gond, ám a történetet jócskán bonyolítja, hogy A viszony sármőrje hivatalosan még házasságban él. Tegnap még azt feltételezte a férfiról a sajtó, hogy lehet, titokban már válófélben van Catherine Fitzgeralddal, de nem. Az asszony is a sajtóból értesült arról, mit művelt a háta mögött a férje, számolt be erről a The Daily Mail lap.

Dominic West felesége a hírekből tudta meg, hogy Lily Jamesszel csalja

A két színész júliusban kezdett együtt dolgozni, a The Pursuit of Love című alkotást forgatják, valószínűleg a közös munka során kerültek egymáshoz közelebb, a lebuktató lesifotókon is látszik, mekkora az összhang köztük.

Ezek a felvételek óriási fájdalmat okoztak Dominic West feleségének, Catherine Fitzgeraldnak, a nő egy barátja így nyilatkozott az angol lapnak.

- Catherine látta a képeket, teljesen megsemmisült. Azonnal átmentem hozzá beszélni, miután tudomást szereztem az ügyről. Próbált Dominickal beszélni, de a férfi nem veszi fel a telefonját neki. Teljesen sokkos állapotban van, nem tudott semmit sem arról, mi folyik a háta mögött. Még együtt voltak, szóval ez a sztori a semmiből jött - nyilatkozta a forrás.

dominic west asszonya
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Abban a hitben élt, hogy boldog házasságban élnek, de mindennek már vége. Catherine jelenleg így érez az esettel kapcsolatban, muszáj lenne beszélniük egymással, de egyelőre nem találja a szavakat.

Az ötvenéves színész és felesége idilli családnak számítottak ismerőseik szemében, négy gyermeket neveltek együtt: Dora 13, Senan 12, Francis 11, Christabel pedig hétéves. 2010-ben kötötték össze az életüket hivatalosan. 

Egykori sztárpárok, akikről már sokan elfelejtették, hogy házasságban éltek

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Ezt is szeretjük