Dolph Lundgren 63 éves lett: szívdöglesztően fest a Rocky sztárja
A ma 63 éves Dolph Lundgren elképesztő formában van.

dolph-lundgren-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A svéd származású Dolph Lundgren nevét akkor ismerte meg a világ, amikor elvállalta a Rocky negyedik részének egyik fontos szerepét. Ő alakította a szovjet ökölvívót, Ivan Dragot, akivel végül a Stallone által megformált Rocky Balboa is megmérkőzött.

Amikor megjelent a mozi, Lundgren 28 esztendős volt. Nem ez volt az első szerepe, ugyanebben az évben jött ki a Halálvágta című James Bond-film, amiben Venzt alakította. Mielőtt a színészkedésbe belevágta volna a fejszéjét, a karate területén ért el szép eredményeket. 1980-ban és 1981-ben nyert az Európa-bajnokságon, majd egy nehézsúlyú versenysorozatot Ausztráliában. 

Dolph Lundgren 63 éves lett

1957. november 3-án, Stockholmban látta meg a napvilágot, így ma ünnepli születésnapját. Az akciósztár a '80-as és a '90-es években sok nő szívét megdobogtatta, sármosságából nem veszített semmit, 63 évesen is szívdöglesztően fest.

Miután bemutatták a Rocky negyedik részét, egyre felkapottabb lett, olyan akciófilmekben szerepelt, mint a He-Man - A világ ura, a Vörös skorpió, a Könyörtelen hajsza vagy a Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye. Napjainkban is foglalkoztatott akciósztár, a rajongók láthatták őt Sylvester Stallone oldalán a The Expendables – A feláldozhatók mind a három részében, illetve a Creed 2-ben is.

Ami a magánéletét illeti, 1994-ben vette el Anette Qviberget, aki két lánnyal ajándékozta meg: Ida 1996-ban, Greta 2001-ben született meg. Az alábbi fotón kisebbik gyerekével látható.

Anette-tel végül megromlott a viszonyuk, 2011-ben váltak el egymástól. Azóta rátalált újra a szerelem, norvég származású menyasszonya, Emma Krokdal 24 éves. 2020 júniusában jelentették be az eljegyzésük hírét a közösségi médiában. Pontosan nem tudni, mikor szerettek egymásba, amikor 2020 januárjában kiderült, hogy egy párt alkotnak, akkor csak annyit közölt több bulvárlap, hogy pár hónapja vannak együtt.

Dolph Lundgren lánya, Ida

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Dolph Lundgren idősebbik lánya, Ida.

Ezt is szeretjük