Merész harisnyában pózolt Dita Von Teese
A különleges szépségű, fekete hajú Dita Von Teese legújabb erotikus fotói a német Playboyban jelentek meg a közelmúltban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különleges szépséggel és titokzatos bájjal megáldott Dita Von Teese igazán üdítő színfoltja a lépten-nyomon vetkőző-villantó hírességek palettájának. A fekete hajú bombázó tökéletes ellentéte a babaarcú, lufimellű szőke nyuszilányoknak, éppen ezért is külön öröm, hogy arról számolhatunk be, hogy Von Teese ezúttal a német Playboy kedvéért vetkőzött le.

 

Vérforralóan erotikus fotósorozatát látva pedig biztosra vehetjük, hogy sok pasi élőben is szívesen megtekintené a művésznő burleszk előadását, ahol tánccal és vetkőzéssel egybekötött elegáns és erotikus műsorral kedveskedik a nézőknek.

A 36 éves glamour-modell anyjának köszönheti abbéli vonzalmát, ami a negyvenes-ötvenes évek hollywoodi retro stílusához fűzi. Gyerekkorában ugyanis anyja rajongása révén olyan nagy hatást gyakoroltak rá az álomgyár fénykorának fekete-fehér filmjei és kifinomult stílusa, hogy úgy döntött, felnőttként a klasszikus pin-up lányok stílusát követi majd.

Marilyn Manson felesége volt

Legnagyobb példaképei között a második világháború első számú pin-up lányát, Betty Grable-t, és az első nyuszilányok között számon tartott Bettie Page-et szokta megnevezni. Dita Von Teese magával ragadó imidzsének tehát nem véletlenül alkotja részét a retro smink, amely falfehér arcát vörös rúzzsal hangsúlyozza és a régies ruhák, amelyek által a mostanra letűnt korszak előtt tiszteleg.

Dita Von Teese Marilyn Mansonnal kötött házassága is legalább annyira különlegesnek számított, mint megjelenése. Manson egy ideje már rajongója volt a modellnek, aki a zenész 31. születésnapi bulijára egy üveg abszinttal érkezett.

Hogy az erős ital vajon milyen szerepet játszott kapcsolatuk kezdetében, azt nem lehet tudni, de nem sokkal később járni kezdtek. Manson 2004-ben kérte meg kedvese kezét, házasságuk azonban két évvel később ért véget.

Ezt is szeretjük