Emlékszel a Modern Talking szőke sztárjára? Így néz ki ma a 65 éves Dieter Bohlen

Dieter Bohlen a mai napig zenél, emellett az egyik német tehetségkutató zsűritagja.

modern-talking-thomas-anders-dieter-bohlen-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Modern Talking volt a '80-as évek egyik legsikeresebb popduója Európában, főleg a kelet-európai térségben voltak nagyon népszerűek, így hazánkban is. A csapatot Thomas Anders és Dieter Bohlen alkotta, utóbbi írta a dalokat, és a producer is ő volt. Olyan slágereket gyártottak, mint a You're My Heart, You're My Soul, a Brother Louie vagy a Cheri Cheri Lady. Miután 1987-ben feloszlottak, Bohlen rengeteg zenésszel dolgozott együtt, például Bonnie Tylerrel vagy éppen C. C. Catchcsel. 11 év után újra összeállt Andersszel, de 2003-ban újra feloszlottak.

Friss fotón Dieter Bohlen

A Modern Talking népszerű, szőke hajú sztárja februárban ünnepelte 65. születésnapját. Az idő múlásával, mint mindenki, ő is változott, ellenben a védjegyévé vált, széles mosolya még mindig a régi, ezt a tényt az alábbi, róla készült friss felvétel is igazolja.

A sztár napjainkban is a zenének él, Németországban a szakmai véleményére is adnak, hiszen 2002 óta ő a Deutschland sucht den Superstar, azaz a Németország szupersztárt keres című zenés tehetségkutató egyik zsűritagja. A műsor 16. évada 2019 januárjában startolt el. Egy másik tehetségkutatóban, a Das Supertalentben is zsűrizik 2007 óta, ez a műsor olyan, mint amilyen a Csillag Születik volt nálunk.

A tévézés mellett a zenélésre is jut ideje, 2019 júliusában jelent meg legutóbbi albuma, a Das Mega Album!, legújabb klipje szintén ebben a hónapban jött ki, ami a Brother Louie című Modern Talking-sláger feldolgozása.

Rendszeresen jár fellépni is, elsősorban otthonában, Németországban ad koncerteket, de más külföldi országokba is hívják, például Svájcba vagy éppen Oroszországba. Hazánkban utoljára egykori társa, Thomas Anders lépett fel még 2019 júliusában Székesfehérváron, a FEZEN Fesztiválon.

Ő Thomas Anders felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Thomas Anders felesége.

Ez a szőke szépség a Modern Talking énekesének felesége – Thomas Anders-szel 18 éve házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük