Diego Maradona lánya dögös nő lett: a 24 éves Jana fehérneműben pózol
Diego Maradona öt évvel ezelőtt vállalta fel, hogy van még egy lánya.

diego-maradona
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diego Maradona kisfiú korától kezdve a futball szerelmese, pár nappal a 16. születésnapja előtt már az argentin labdarúgó-válogatott játékosaként léphetett pályára, debütáló meccsén épp Magyarország csapata ellen játszott. 

Diego Maradona 24 éves lánya

A sztársportoló mára legendássá vált, az internet népe kikiáltotta minden idők legnagyobb focistájának. A ’90-es évektől kezdve edzőként tevékenykedik, valamint szövetségi kapitány lett. Büszke ötgyermekes édesapának is mondhatja magát - ugyan 2019 tavaszán ügyvédje bejelentette, hogy Kubában él még három gyereke, akiket szeretne a nevére venni, arról nem található semmilyen információ, hogy ez azóta valóban megtörtént-e.

Legfiatalabb lányát, Janát öt évvel ezelőtt vállalta fel nyilvánosan, aki Valeria Sabalain argentin pultossal való viszonyából született. Szemlátomást az utóbbi esztendőkben kialakult köztük az apa-lánya kapocs, hiszen több közös fotó is látható róluk a 24 éves szépség Instagramján. A lány nem csak ezekkel a képekkel tett szert népes követőtáborra, szexi fotóit is imádják. A dögös felvételeket elnézve cseppet sem meglepő, hogy a modellszakma is felfigyelt rá: 2019-ben az Eufloria nevű fehérneműmárka kampányában szerepelt.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös nő Maradona 24 éves lánya, Jana.

Ezt is szeretjük