Fotó: gyönyörű nő volt Diana hercegnő üknagynénje! Nézd, mennyire hasonlított rá Keira Knightley

Hercegnők a filmvásznon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2015. május 2-án, megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeke, Charlotte Elizabeth Diana, aki három közeli rokonáról, nagyapjáról, Károly hercegről, dédnagymamájáról, Erzsébet királynőről, valamint fiatalon elhunyt nagymamájáról, Diana hercegnőről kapta neveit.

További érdekesség a kislány elnevezésével kapcsolatban, hogy Katalin hercegnőnek és édesanyjának, Carole-nak is Elizabeth a középső neve.

Már most beindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon kire fog hasonlítani a még újszülött hercegnő, illetve lesz-e olyan szép, mint Katalin vagy Diana hercegnő?

Elhunyt nagymamájának felmenőit elnézve szinte biztosra lehet mondani, hogy Charlotte hercegnő nagyon szép kislány lesz. Diana családjában ugyanis már évszázadokkal korábban is gyönyörű hercegnők születtek. A leghíresebb közülük az egykori devonshire-i hercegné, Georgiana Spencer, akiről film is készült.

Képes összeállításunkban megnézheted a hercegnőről készült korabeli képet és azt a színésznőt, aki a filmben játszotta őt! Ha pedig tovább kattintasz, összehasonlíthatsz más hercegnőket is filmbéli megformálójukkal!

Nézd meg, milyen volt gyerekként a királyi család!

Nemcsak a fiatalabb generációról, Vilmosról, Katalinról és Harryről láthatsz kiskori felvételeket, hanem a királynőről és Károly hercegről is. Nézd meg!

Ezt is szeretjük