Felejthetetlen fotókon Diana hercegnő! Július 1-jén lett volna 53 éves
Diana hercegnő lassan 17 éve nincs közöttünk. Július 1-jén ünnepelte volna 53. születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan 17 éve, hogy nincs közöttünk a szívek hercegnőjének is nevezett Lady Diana. A brit királyi család legkedveltebb tagja éppen ma lenne 53 éves. Diana hercegnő még halála után sok-sok évvel sem vesztette el népszerűségét. Nagy-Britannia és a világ imádott hercegnője 1961. július 1-jén született Norfolkban, Diana Frances Spencer néven. 20 évvel később, 1981. július 29-én házasodott össze Károly herceggel a Szent Pál székesegyházban, majd megszülettek fiai is.

Diana 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy közlekedési balesetben Párizsban, akkori párjával, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és a kocsi vezetőjével együtt. A tragikus sorsú hercegné életéből így a legfontosabb pillanatok kimaradtak. Nem lehetett már ott fia, Vilmos esküvőjén, és nem dédelgetheti lassan egyéves unokáját sem.

A hercegnő kedvességével és szerénységével hamar belopta magát az emberek szívébe. Összeállításunkban megnézheted a felejthetetlen képeit!

Katalin hercegnő álomszép volt csipkés estélyijében

Katalin hercegnőt sokan Dianához hasonlítják, mind lelkületében, mind az emberekre gyakorolt hatása miatt. Azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy a fiatal hercegnő máris divatikonnak számít, ruháinak másait úgy elkapkodják, mint a cukrot. Összeválogattuk az elmúlt évek legszebb ruhakölteményeit! Neked melyik tetszik leginkább?

Ezt is szeretjük