Ő Diana hercegnő unokaöccse: ilyen sármos a 26 éves Louis Spencer
Diana szőke unokaöccséért rajonganak a nők.

diana hercegnő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana, egykori walesi hercegné öccsének, az 55 esztendős Charles Spencer grófnak öt gyermeke van: első házasságából született Lady Kitty, aki 28 éves, őt követte a 27 esztendős ikerpár, Lady Eliza és Amelia, végül a 25 éves Louis Spencer. Második házasságából két gyermek született, Edmund 2003-ban, Lara pedig 2006-ban látta meg a napvilágot.

Harry és Vilmos első ágú unokatestvérei közül Kitty nagy kedvenc a fotósok körében, hiszen modellként dolgozik, de - mint kiderült - Kitty öccse, Louis Spencer is hasonlóan jó géneket örökölt.

Ilyen jóképű a 25 éves Louis

Bár irtózatosan jóképű, mégsem keresi a reflektorfényt Louis Spencer, ezért ritkaságszámba megy az olyan fotó, amelyen mégis megjelenik. Legutóbb unokatestvére, Harry és Meghan Markle esküvőjén jelent meg a nagy nyilvánosság előtt.

louis spencer
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A jövendőbeli gróf - édesapja halála után ugyanis ez a titulus vár rá - Instagram-oldalt is működtet a rajongók és a szingli lányok legnagyobb örömére.


Az 1994-es születésű fiatalember bájos mosolyával, magas termetével és jó kiállásával bárkit levesz a lábáról. Érdekesség, hogy Louis és édestestvérei szülei válása után Dél-Afrikában telepedtek le, ugyanis édesanyjuk ide kötözött. Louis azóta visszatért a szigetországba, ahol az Edinburgh-i Egyetem diákjaként végzett.

Képeken Kitty Spencer merész ruhái

Szerencsére Kitty Spencerre nem vonatkoznak a királyi család protokollszabályai - ilyen merész ruhákban is láthattuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük