Elképesztő, mit szólt be Károly herceg Dianának - Ennél jobban nem alázhatta volna meg
Ezzel a három szóval egy életre összetörte a feleségét.

diana-szexi-fehernemu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana és Károly herceg házassága a színfalak mögött kész rémálom volt, azonban a hercegnő nem akarta olyan könnyen feladni a boldogságát, ezért mindent bevetett, hogy a férje vonzónak találja őt.

Károly ilyen kegyetlenül utasította el Dianát

Károly herceg hamar ráunt Dianára, és visszatért régi szeretőjéhez, Camilla Parker-Bowleshoz, Diana azonban nem viselte el, hogy vereséget szenvedett. Károly már hónapok óta nem ért hozzá, így úgy döntött, hogy felpezsdíti egy kicsit a dolgokat kettejük között, és vásárol egy szexi fehérneműt, amivel minden bizonnyal felkelti férje érdeklődését.

Diana és Károly aznap Camilla testvérének, Annabel Elliotnak a születésnapi partijára voltak hivatalosak, ahol Diana mindenképp túl akarta szárnyalni a riválisát, ezért nem csak egy különlegesen gyönyörű ruhát húzott fel aznap, még a szexi fehérneműjét is bevetette. Azonban minden igyekezete hiábavaló volt: Károly úgy megalázta, ahogy még soha senki.

diana-szexi-fehernemu-nagy

Hazatérve Diana levetkőzött a férje előtt, hogy megmutassa neki az új szerzeményét, aki ennyit reagált rá: "nevetségesen festesz benne".

- Az a három szó egy életre összetörte. Tudta, hogy ezen a ponton véget ért a házasságuk. Az a három szó mindent megváltoztatott - mesélte a memoárjában Diana egyik legjobb barátnője.

Ezt is szeretjük