Diana riválisaként emlegették - A hercegnővel való kapcsolatáról vallott Sarah Ferguson
Sarah Ferguson a Vogue-nak adott interjújában beszélt Diana hercegnőről.

diana-hercegnő-sarah-ferguson-cover-2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a '80-as években András yorki herceg feleségül vette Sarah Fergusont 1986-ban, az akkor még csak 27 esztendős hercegné egyik pillanatról a másikra a figyelem középpontjába került.

Napjainkban a bulvárlapok folyamatosan arról cikkeznek, hogy Katalin és Meghan hercegné mennyire nincsenek jó viszonyban, míg a '80-as és '90-es években ugyanezt megtették az újságírók Diana hercegnővel és a yorki hercegnével is. Egymás riválisaként állították be őket, erről 2019 februárjában Ferguson egy esszét is írt a Hello! magazin részére. Sarah Ferguson a decemberben adott Vogue-interjújában bevallotta, milyen is volt Dianával a viszonya.

Sarah Ferguson Diana hercegnőről vallott

Az exkluzív interjúban visszaemlékezett arra az időszakra, amikor a brit sajtótól megkapta azt a pozitív kritikát, hogy némi vidámságot csempészett a királyi család életébe, szerinte ebben Diana is jó partnere volt.

- Tényleg behoztuk Dianával a modern etikettet és a szórakozást a családba. Nagyon jól éreztük magunkat egymással. Teljes szívemből szerettem őt - vallotta be a lapnak.

Sarah Ferguson az elmúlt években több alkalommal is mesélt Diana hercegnővel való kapcsolatáról, a februári esszéjében szomorúan írta le, hogy az emberek hogyan látták őket kívülről.

- Különösen a nőket szokták mindig egymással összehasonlítani és piszkálni, ez engem mindig arra emlékeztet, ahogy az emberek megállás nélkül próbáltak engem és Dianát egymás riválisaként beállítani, pedig a valóságban sosem éreztünk így egymás iránt.

2018-ban, lánya, Eugénia hercegnő esküvője után a Daily Mailnek árulta el, hogy gyermeke nagy napján elhunyt szeretteire is gondolt, főleg Diana hercegnőre.

- A mai napig érzem, hogy itt van velem. Leginkább a bájos nevetése hiányzik nekem. Diana volt a legjobb barátom, és a legviccesebb ember, akit valaha ismertem.

1996-os könyvében is arról fogalmazott, hogy olyanok voltak, mint a nővérek. A hercegnőnek köszönhette, hogy megismerte András herceget 1985-ben egy vacsorán, amire Diana invitálta meg. Amikor mind a ketten felbontották a házasságukat a '90-es évek elején, ez csak még inkább összekovácsolta őket, akkoriban rengetegszer tartották a kapcsolatot telefonon.

Diana hercegnő bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük