Diana hercegnő társaságában rémálom volt a premier: a Vissza a jövőbe sztárja így emlékezett vissza
Michael J. Fox irtó kellemetlen élményét osztotta meg.

michae-j-fox-diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Diana hercegnő 1981-ben hivatalosan is a brit királyi család tagjává vált, pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe.

Bájos és kedves természetével mindenkit elvarázsolt, megnyerő benyomásával más hírességekre is nagy hatással volt, köztük volt Michael J. Fox, akinek szerencséje volt találkozni a hercegnővel 1985 decemberében, a Vissza a jövőbe első részének premierjén. A visszavonulását nemrégiben bejelentő színész Jimmy Fallon műsorában, a Tonight Show-ban nosztalgiázott a londoni bemutatóról és arról, miért vált számára rémálommá az egész este.

Emiatt élte meg rémálomként a Dianával való filmnézést Michael J. Fox

Steven Spielberg alkotásának londoni bemutatóján Diana hercegnő és Károly herceg képviselte a brit királyi családot, az előkelőség a film főszereplője, a Marty McFlyt alakító Michael J. Fox mellett foglalhatott helyet. A színész eleinte nagyon boldog volt, hogy a szívek királynője ennyire közel volt hozzá.

GettyImages-1041753232 (1)
Fotó: Fox Photos / Getty Images Hungary

- Leült mellém, ránéztem, és az jutott eszembe, hogy már csak el kéne játszanom azt, ahogy ásítok, majd szépen átkarolom a vállát, és máris elmondhatom magamról, hogy vele vagyok randevún - viccelődött Kimmelnek Fox.

Ám ami ezután következett, megkeserítette az elkövetkezendő másfél óráját.

- Amint elkezdődött a film, hirtelen pisilnem kellett. Ott ültem, a halálomon voltam - emlékezett vissza a színész, aki eleinte azt tervezte, gyorsan kisurran a teremből annak érdekében, hogy könnyítsen magán, ám attól félt, hogy megszeg valamilyen protokollszabályt, mégis a brit királyi család egyik tagja ült mellette.

Diana a Vissza a jövőbe londoni premierjén.
Diana a Vissza a jövőbe londoni premierjén.
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

 - Nem szólhattam hozzá, és nem sétálhattam el előtte csak úgy, mert nem fordíthattam neki hátat. Úgyhogy ami az életem legszebb estéjének indult, valóságos rémálommá vált - mesélte el a kínos élményét.

Hozzátette, úgy látta, Diana nagyon élvezte a Vissza a jövőbe első részét, több alkalommal is felkacagott.

Michael Jackson lányából gyönyörű nő lett

Képes összeállításunkban megnézheted Paris Jackson friss fotóit.

Ezt is szeretjük