Diana hercegnő bizalmasa kiakadt - Nem rejtette véka alá a véleményét
Diana hercegnő inasa elmondta véleményét Meghan hercegné apjáról.

lady-diana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné édesapja, Thomas Markle élete első tévés interjúját adta hétfőn a Good Morning Britain című reggeli show-ban. Nem sült el jól a szereplése, ugyanis olyan dolgokat is kikotyogott a népszerű Pierce Morgan riporternek, melyeknek a királyi család biztosan nem örül, ezzel kapcsolatban mondta el kritikus véleményét Diana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell.

Nem rejtette véka alá véleményét

Meghan hercegné apja az interjúban elárulta, hogy a Harry herceggel folytatott telefonos beszélgetése alatt mik hangzottak el pontosan. Nos, nemcsak hétköznapi dolgokról, hanem politikáról is szó esett, ami azért kínos a királyi család számára, mivel a családtagok nyilvánosan politikai témákban nem foglalhatnak állást. Thomas Markle elmondta, hogy Harry hercegnek mi a véleménye a brexitről vagy Donald Trumpról.

Diana volt inasa, Paul Burrell (jobbra) elmondta a véleményét Meghan apjának tévéinterjújáról.
Diana volt inasa, Paul Burrell (jobbra) elmondta a véleményét Meghan apjának tévéinterjújáról.

A botrányos interjúval kapcsolatban Diana hercegnő egykori bizalmasa és inasa, Paul Burrell a másnapi Good Morning Britain adásában elmondta, hogy szerinte ez az interjú a palota számára felért egy gránátrobbanással.

- Elég különös, hogy sem Meghan, sem pedig Harry nem tudott arról, hogy meg fog történni ez az interjú. Miért nem mondta el ezt Meghannek az apja? Ki adja neki a PR-tanácsokat? - vetette fel Burrell, aki elmondása szerint nagyon kiakadt, majdnem kiköpte a reggelijét, amikor meglátta, hogy Thomas Markle interjút ad élőben.

Az egykori inas úgy érzi, hogy ez az interjú fog még botrányokat okozni a későbbiekben.

- Éppen csak egy nagy sziklát vágtál a királyi medencébe, ez pedig hullámokat fog szítani - üzente Thomas Markle-nek.

Azt is hozzátette, hogy a palotának van a világ legnagyobb PR-gépezete, viszont nem tudják megvédeni azokat az embereket, akik éppen a családhoz csatlakoztak.

- A kívülállók azok, akik a legkiszolgáltatottabbak, én ezt vontam le ebből az interjúból. Kedveltem Thomas Markle-t. Sajnáltam is őt, de tudom, mi fog történni legközelebb. A világsajtó ott toporog majd az ajtaja előtt, és még több információt ki akarnak belőle húzni - tette hozzá.

Szigorú szabályokat kell betartania

Meghan hercegné élete gyökeresen megváltozott abban a pillanatban, hogy kimondta a boldogító igent Harry hercegnek. Összegyűjtöttük, mik azok a szigorú protokollszabályok, melyeket kötelező betartania az újdonsült hercegnének.

Ezt is szeretjük