Diana barátja kitálalt: ilyen volt a hercegnő viszonya Elton Johnnal valójában

Wayne Sleep elárulta az igazságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Wayne Sleep elárulta az igazságot.

Az egész világ meghatódott, amikor Elton John eljátszotta a Candle in the Wind című dalt a tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnő temetésén, a valóságban azonban egyáltalán nem álltak olyan közel egymáshoz, mint azt az énekes állítja.

Nem is voltak igazán barátok

Wayne Sleep balett-táncos, aki Dianával táncolt az Uptown Girl című dalra 1985-ben az Operaházban most színt vallott: elárulta, milyen kapcsolatban állt valójában a szívek hercegnője és a Tiny Dancer előadója.

-Elton nem is igazán ismerte Dianát. Én lepődtem meg a legjobban, hogy pont Elton lépett fel a temetésén, akivel még barátinak sem volt mondható a viszonyuk, nem úgy, mint a miénk. Diana nagyon haragudott Eltonra, amiért az életrajzában a közös képét a fiaival pár félpucér modell mellé helyezte - úgy vélte, a királynő nagyon megharagszik majd rá a történtek miatt.

- Én jobban ismertem őt, mint a legtöbben. Ha együtt táncolsz valakivel, akkor lesz köztetek egyfajta bizalmi kapocs, ami köztünk is azonnal kialakult - nyilatkozott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük