A Reszkessetek, betörők! sztárja szexbotrányba keveredett: a Kevin bátyját alakító színészt több dologgal vádolják
Devin Ratrayt nemi erőszakkal és családon belül elkövetett erőszakkal vádolják.

devin-ratray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A New York-i hatóságok nyomozást indítottak Devin Ratray színész ellen, akit a legtöbben a Reszkessetek, betörők! első és második részéből ismerhetnek, ő alakította Buzzt, Kevin bátyját.

A hírt a CNN közölte a honlapján, a színészt nemi erőszakkal vádolta meg egy régi barátja, emellett családon belüli erőszak vádjával is szembe kell néznie. A sztár mindent tagad.

Devin Ratrayt nemi erőszakkal és családon belül elkövetett erőszakkal vádolják

Tavaly decemberben volt barátnőjével követett el erőszakos tettet Oklahomában, ebben az ügyben azonban ártatlannak vallotta magát. A híroldalnak is tagadta, hogy bármit elkövetett volna. A meghallgatását a családon belüli erőszak ügyében októberre tűzték ki.

GettyImages-1173711142
Fotó: John Parra / Getty Images Hungary

Még 2021 decemberében a Pop Christmas Conon jártak, ahol a színész rajongóival találkozott, volt párja is elkísérte az eseményre, a kétnapos rendezvény során elmentek iszogatni. Két nő felismerte Ratrayt, ezért aláírást kértek tőle, exe erre ingyen adott nekik autogramkártyákat. A színésznek ez a gesztusa nem tetszett, ezért elkezdtek veszekedni, írta meg a Deadline még tavaly decemberben.

Vitájuk erőszakba fulladt.

- Az áldozatnak problémát okozott a lélegzés, miközben fojtogatták, eközben a vádlott a kezét a szájához szorította - nyilatkozta a lapnak Joseph Burnett, az oklahomai városi rendőrség nyomozója.

A nő sikeresen kiszabadult Ratray karjai közül, erre a színész arcon ütötte. Az incidens után le is tartóztatták a sztárt. Nem ez lehetett az egyetlen zűrös ügye.

Ratray oklahomai letartóztatásának híre arra késztette Lisa Smitht, hogy kapcsolatba lépjen az ügyészekkel, ugyanis 2017-ben feljelentette a színészt, mert állítása szerint az megerőszakolta őt New Yorkban. Tudni akarta, miért nem folytatták a nyomozást. Az ügyészek tévesen azt hitték, hogy névtelen akar maradni, és nem szeretne vádat emelni a férfi ellen. Ennek eredményeként az ügyet lezárták. Smith a CNN-nel is felvette a kapcsolatot, nekik elmondta, teljesen ledöbbentette, hogy így jártak el az esetében, pedig mindent elkövetett annak érdekében, hogy megfelelő információkkal lássa el a hatóságot. Vállalta, hogy felkeresi a Manhattani Körzeti Ügyészséget kihallgatás céljából, sőt még azt a ruhát is felajánlotta DNS-minta-vételre, amit az erőszak estéjén viselt.

- Látva, hogy valaki más megtámadásával vádolják, ráébredtem, mindent meg kell tennem annak megakadályozásában, hogy még több nőt bántson.

A 45 éves színész egyébként ezt a vádat is tagadta, a hírszolgáltatónak ennyit mondott:

- Nem szexeltünk!

GettyImages-833138962
Fotó: Todd Williamson / Getty Images Hungary

Lisa Smith és Devin Ratray 15 éves barátságot ápoltak, 2017 szeptemberében állítólag az egyik este találkoztak egy New York-i bárban, ott volt a bátyja és egy másik közös ismerősük is. Az este a színész manhattani lakásán folytatódott, Ratray mindenkinek töltött egy italt, a nő miután azt elfogyasztotta, fáradtnak érezte magát, így lepihent a kanapén. Úgy véli, a sztár szándékosan kábította el.

- Emlékszem, felébredtem, és nem tudtam mozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam, mi történik, és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember addigra már elment, én pedig még mindig a kanapén feküdtem - emlékezett vissza.

Másnap délután két óra környékén lett annyi ereje, hogy felálljon, felöltözzön, és elhagyja a lakást. Eleinte vonakodott, hogy feljelentse a színészt, de végül egy barátja rábeszélte, hogy tegye meg. Azt is elmondta a CNN-nek, hogy az erőszak után másnap SMS-t váltott a színésszel, hogy számon kérje, mi történt. Mint kiderült, a sztár azt mondta neki, biztos nem feküdtek le egymással, mert impotens.

Úgy tűnik, nincs veszve minden remény: Smith idén májusban találkozott a manhattani körzeti ügyészség szexuális bűnözésekkel foglalkozó osztályának ügyészével, aki bocsánatot kért az ügyének kezeléséért. A New York-i rendőrség nem volt hajlandó válaszolni a CNN kérdéseire az ügy kezelésével kapcsolatban.

A kerületi ügyészség szóvivője azonban megerősítette, hogy kapcsolatban vannak Lisa Smithszel, de nem volt hajlandó belemenni a részletekbe. Az áttekintett e-mailek is azt mutatják, hogy egy ügyész a közelmúltban felkereste az áldozatot annak érdekében, hogy információt nyújtson neki, és felvette a kapcsolatot a potenciális tanúkkal is.

Egyelőre kérdéses, hogy lesz-e vádemelés a színész ellen, vagy sem.

Mi történt Kevin anyukájával?

Képes összeállításunkban mutatjuk, a Kevin anyukájaként megismert Catherine O’Hara mennyit változott a Reszkessetek, betörők! óta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük