Meztelenül is büszke testére az 51 éves Denise Welch
A szőke sorozatsztár és tévés műsorvezető bevallotta, végre nem gyötri magát esztelen fogyókúrákkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember hajlamos azt hinni, azok a sztárhölgyek, akik a tévében vagy a mozivásznon szerepelnek, a magánéletben is tökéletesen szépek és légiesen karcsúak. Persze nem magától jutott ide az egyszeri néző, hiszen a filmvilágban mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ezt az illúziót fenntartsák.


Ezért a színésznők többsége szinte kényszeresen próbál megfelelni a róla kialakított képnek. Ez persze nemegyszer visszaüt, nem véletlenül tudunk annyi függő, depressziós és kedélybeteg hírességről. Ám akadnak olyanok is, akik képesek hátrahagyni súlyos problémáikat, mint ahogy azt a brit színésznő, Denise Welch példája is igazolja.

Túl nagy volt rajta a nyomás

A ma már 51 éves sorozatsztár, aki a szigetországbéli Coronation Street szappanopera egykori szereplőjeként tett szert hírnévre, olyannyira elégedett mostani életével, no és önmagával, hogy még a meztelen fotózást is bevállalta a Bella női magazin számára.

- Sokkal magabiztosabb vagyok, mint negyvenéves koromban. Nemrég fejeztem be a Waterloo Road forgatási munkálatait, úgyhogy most új fejezetet nyitok az életemben.

Remekül érzem magam, és ezt valahogy meg akartam ünnepelni - és hát szerettem volna mutatni a többi korombéli nőnek, hogy az élet korántsem ér véget ötvenévesen - indokolta meg döntését az újság hasábjain.

Pedig nem volt mindig ilyen bizakodó és jókedélyű: ahogy korábban bevallotta, sokáig komoly depresszióval küzdött, mely végül alkoholistává tette. Lelkibetegsége és függősége olyannyira kihatott életére, hogy Tim Healy-vel való házassága - a férfitól két gyermeke született - is kis híján ráment.

Végül egy Coronation Street-béli kollégája ajánlotta neki az anonim alkoholisták terápiás csoportját, aminek segítségével képes volt maga mögött hagyni a részegségben töltött éveket.

Ma pedig szexibb és bizakodóbb, mint valaha, ráadásul karrierje is újból fellendült. A tévésorozatok mellett műsorvezetőként is feltűnik, állandó tagja a Loose Women beszélgetős kerekasztal-show-nak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Emellett pedig őt választották a 10 Years Younger, azaz Tíz évvel fiatalabb című átalakítóműsor legújabb házigazdájának.

Ezt is szeretjük