Kínos spermaháború dúl a botrányhős Charlie Sheen körül

Titokzatos e-mail, és egy bizarr követelés, ami meghökkentette az egész világot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár Denise Richards és Charlie Sheen házassága több volt, mint viharos, az exfeleség állítólag most mégis egy szokatlan e-mailt írt Sheen jelenlegi barátnőjének, Brooke Muellernek.

Az e-mailben pedig Denise Richards azt kérte, hogy egykori férje adományozzon neki egy keveset a spermájából, mivel egy újabb gyereket akar tőle, akit aztán egyedül nevelne fel.

A szexi híresség természetesen tagadja azt, hogy valaha is levelet írt volna Charlie Sheennek, azt pedig főleg, hogy a spermájára vágyik.

- Ha bárkinek a magját akarnám, akkor csakis Richie Samboráét kérném! Szerelmes vagyok belé, és nekem csak az övé kell! – nyilatkozta szemérmetlenül a dögös színésznő.

Richie Sambora, a Bon Jovi gitárosa 2007-ben, tizenhárom évnyi házasság után vált el Heather Lockleartől, ezt követően pedig Denise Richards-szal randizgatott.

Vajon mi állhat a botrányos követelés mögött?

A szexi sztár szokatlan kérése több ponton is kifogásolható, például azért, mert két gyereket már szült korábban Sheennek: Sam J-t és Lolát.

Különben is teljességgel érthetetlen, hogy miért vágyna Denise Richards egy harmadik gyerekre botrányos exférjétől, miután ő maga már minden elképzelhető szennyest kitálalt Sheenről.

A csinos kebelcsoda egyik legsúlyosabb állítása az volt, miszerint férje saját merev péniszéről készült fényképeket töltött fel egy internetes szexoldalra, de Richards szerint Sheenen az évek alatt egyre inkább úrrá lett a paranoia, a drog- és prostituáltfüggőség is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egész cirkusz mögött feltehetően az áll, hogy nemsokára vetíteni kezdik az amerikai televíziókban a Denise Richards: It's Complicated című valóságshowt, a színésznő pedig így akar egy kis feltűnést kelteni a nézettség növelése érdekében.

Ezt is szeretjük