Bevallotta! Ezért hazudik folyamatosan a lányainak az ismert sztáranyuka
Denise Richards nem mindig őszinte két kislányával, a hatéves Sammel és az ötéves Lolával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépséges Denise Richards sokak számára talán túlontúl is meglepő nevelési elveket vall: úgy véli ugyanis, hogy tündéri kislányainak bizony egyáltalán nem kell mindenről tudniuk magánéletével kapcsolatban.

A 39 éves amertikai színésznő saját bevallása szerint ráadásul a kegyes hazugságoktól sem retten vissza, persze kizárólag csak akkor, ha valamitől tudatosan meg akarja óvni két imádnivaló kislányát.

Nem kell mindenről tudniuk

Denise Richards valószínűleg a Charlie Sheennel eltöltött évek alatt szokott hozzá ahhoz, hogy elhallgasson bizonyos dolgokat a gyerekek elől.

Ez nem is olyan meglepő, hiszen legutóbb Sheen azzal kápráztatta el a világot, hogy részegen szétvert egy szállodai szobát, a patália végén pedig a hotel alkalmazottai találtak rá a meztelen színészre.

A dögös sztármami azonban nemcsak a botrányokat titkolja el következetesen a gyerekek elől, hanem szerelmi életét is. Ha például randevúzik valakivel, a lányoknak mindig azt mondja, üzleti ügyben találkozik az illetővel.

- Van egy nagyon fontos szabályom. Egyetlen férfit sem mutatok be a lányaimnak addig, amíg nem fordul komolyra a kapcsolat. Számomra ők a legfontosabbak, szeretném, ha harmonikus gyerekkoruk lenne, és mindig tudnák, hogy rám számíthatnak, bármiről legyen is szó - mondta a színésznő a US Magazinnak.

Küzd az elesettekért

Amellett, hogy Denise Richards példamutató szülőként minden erejével lányai boldogságán dolgozik, megpróbál segíteni másokon is - szívügyének tartja például a beteg és elhagyott állatok sorsát.

Lolával és Sammel gyakran járnak jótékonysági megmozdulásokra, ahol a kis picurok legnagyobb örömére sokszor örökbe is fogadnak egy-egy szerencsétlenül járt jószágot.

- Nagyon szeretem az állatokat, mert olyan ártatlanok és gyámolatlanok. Nekem is van egy vak, egy háromlábú és egy végső stádiumban lévő rákbeteg kutyám - árulta el a jószívű színésznő a US Magazinnak.

Ezt is szeretjük