Teljesen elzárták a külvilágtól! Demi Moore ezért nem beszélhet a gyerekeivel
Demi Moore-t egy utahi rehabilitációs intézetben ápolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore a tavalyi év végén bejelentett válása miatt került mélypontra. Még január végén, egy durva buli után öntudatlan állapotban kellett kórházba szállítani gyógyszer-túladagolás miatt.

Úgy tűnik, mostanra ő maga is belátta, hogy egyedül nem tud megbirkózni a problémáival, ezért önként egy rehabilitációs intézetbe vonult, ahol szigorú ellenőrzés alatt áll.

A gyógyulásnak ára van

A 49 éves sztárt étkezési zavarokkal, valamint gyógyszer- és drogfüggőséggel kezelik a utahi sundance-i luxusklinikán.

A szolgáltatásnak igencsak borsos ára van, 350 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül egy éjszakára, amiért a színésznő az állandó felügyeletet mellett a legjobb szakemberek segítségét kapja cserébe.

A klinikán a külvilágtól teljesen elzártan folytathatja a felépülést, csak pár emberrel beszélhet, és nem fogadhat látogatót.

- Teljesen elzárták, csak néhány emberrel beszél a központban. Világossá vált számára, hogy egyedül képtelen megbirkózni a sok stresszel és az őt ért fájdalmakkal, ezért segítségre van szüksége - mondta az egykori szépségideál egyik ismerőse az E! News című hírportálnak.

Exei támogatják a bajban

Egy másik forrás szerint egyébként a színésznő nincs egyedül a bajban. Ashton Kutcher mellette áll, és próbálja segíteni, amiben tudja, ő biztatta például arra is, hogy keressen fel egy rehabilitációs intézetet.

Ugyanakkor első férje, Bruce Willis is kitart mellette: állítólag nagyon aggódik érte, és szorít neki, hogy mihamarabb újra a régi legyen.

Ezt is szeretjük