Itt a nagy bejelentés! Kirúgják az X-Factor női mentorát
Buta és hisztérikus - így jellemezte Demi Lovatót Simon Cowell, aki bejelentette: megválnak a mentortól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Betelt a pohár az X-Factor atyjánál, Simon Cowellnél és kijelentette, kirúgja jövőre Demi Lovatót, mert az énekesnő egy hisztis némber.

A médiamogul kitálalt az újságoknak és elmondta, egyáltalán nincs megelégedve a fiatal sztár munkájával, és jobbnak látja, ha megválnak az énekesnőtől.

„Rendkívül buta, egy hisztis némber”

Cowell úgy jellemezte a tinisztárt, hogy rendkívül buta, elképesztően lusta plusz még hisztis némber is. Éppen emiatt nem sok esélyt lát arra, hogy jövőre is visszahívja zsűrizni a tehetségkutató amerikai változatába.

Az énekesnő szerint viszont a férfi az, aki folyton zsarolja valamivel és úgy viselkedik, mint egy király, aki elvárja, hogy a rajongói úgy ugráljanak, ahogy ő fütyül. Az énekesnő azt is a mentor fejéhez vágta, hogy fogalma sincs, miért is hívta meg őt a műsorba, ha nem tartja szakmailag elég felkészültnek a feladathoz.

- Ez a lány csak egy vicc. Igen, persze, hogy ismerem a „Simon folyton terrorizál engem” kártyáját, hiszen számtalanszor kijátszotta már. Nem ér el vele semmit - reagált a vádakra Cowell.

Nem tudnak leállni

Az adások ideje alatt sem tudják abbahagyni az acsarkodást, legutóbb, amikor Cowell kritizálni merte Lovato énekeseit, majd magára a mentorra is azt mondta, hihetetlenül buta, a lány nemes egyszerűséggel elvette a férfi mikrofonját és nem volt hajlandó visszaadni neki.

Cowell azzal is megvádolta a Disney csatorna egykori sztárját, hogy direkt rosszul vezeti a csapatát, csak mert túlságosan is szimpatizál CeCe Frey-jel, akit minél tovább akar juttatni.

Harcuk tehát állóháborúvá változott, de a 20 éves énekesnő eléggé vesztésre áll a műsorban teljhatalommal rendelkező Cowellel szemben. A médiaguru nem mellesleg imádja cserélgetni a női mentorokat, a 2011-es évadban ugyanis még Paula Abdul és Nicole Scherzinger zsűrizett az amerikai X-Factorban.

Ezt is szeretjük