Nem szégyenlősködik többé! Bikiniben mutatta meg magát a Disney üdvöskéje
A bájos Demi Lovato a rehab után visszanyerte alakját és önbizalmát is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen érthető, hogy Demi Lovato a napokban büszkén mutatta meg testét egy falatnyi fehér bikiniben, hiszen kifejezetten nehéz hónapokon és sok megpróbáltatáson jutott túl, köszönhetően akaraterejének és kitartásának.

A 18 éves amerikai énekes-színésznő 2010 októberében ment egy michigani elvonóra étkezési zavar és vagdosás miatt, ahol végül három hónapot töltött el, mire úgy érezte, megerősödött annyira, hogy elhagyhatja a rehabilitációs központot.

Bebizonyította: már sokkal jobban van

A Disney üdvöskéje Twitterre töltötte fel azt a fotót, amelyet egy fehér fürdőruhában készített magáról mobiltelefonjával, hogy így bizonyítsa be rajongóinak, mennyire keményen megdolgozott az elmúlt időszakban az egészségéért.

Kétségkívül joggal lehet büszke magára, hiszen alakja hibátlan, szemet gyönyörködtető idomaiban pedig már nyomát sem fedezhetjük fel az életét egykor hosszú hónapokon keresztül megkeserítő bulimiának.

- Nagyon keményen megdolgoztam azért, hogy egészséges és fitt legyek. Fel sem fogom, hogy most mit is csinálok, annyira izgulok, de tessék, ez én vagyok bikiniben - konferálta fel a fotót hivatalos Twitter-profilján.

Már nem szégyelli a testét

Vallomásának igazán feltárulkozó része azonban még hátra volt, ezek után árulta el ugyanis: sosem gondolta volna, hogy valaha ilyen magabiztos lesz, mégis nagyon örül neki, hogy már nem szégyelli a testét.

Demi Lovato múlt hónapban a Good Mornig America című talkshow-ban vallotta be Robin Roberts műsorvezetőnek: a problémák gyökerét az jelentette, hogy iskoláskorában rendszeresen megalázták kövérsége miatt.

12 éves korában hagyta abba az evést, ennek köszönhetően 13 kilót adott le - 160 centiméteres magassága mellett pedig akkoriban mindössze 43 kilót nyomott, a helyzet azonban csak romlott.

15 évesen ugyanis hetente mindössze kétszer étkezett, de ekkor már testsúlya nem csökkent, ezért különféle gyógyszereket kezdett el szedni, ám azok sem segítettek - viszont bulimiás lett.

- A legrosszabb időszakban naponta ötször csináltam. Olyan sokat és keményen hánytam, hogy a végén már csak vér volt a vécében - idézte fel borzalmas emlékeit Demi Lovato, aki most már sokkal jobban van.

Ezt is szeretjük