Férje oldalán mellbimbót villantott a lógó mellű Demi Moore
Köldökig kivágott felsőrészben, bizarr dekoltázzsal lepte meg rajongóit Demi Moore.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába közeledik az ötödik iksz felé Demi Moore, ez nem akadályozza meg abban, hogy intim testtájainak mutogatásával hívja fel magára a figyelmet. Nemrégiben olyan fotók láttak róla napvilágot, amelyek láttán talán még a villantókirálynő Britney Spears is elpirulna.

A képeken Demi ifjú férje, Ashton Kutcher oldalán feszít büszkén, miközben topjának óriási kivágásán előtüremkednek agyonplasztikázott keblei, a rajtuk éktelenkedő, extrém méretű bimbókkal.

Vagyonokat költött plasztikai műtétekre

Az ötven felé közeledő színésznő kétségbeesett igyekezettel próbálja megállítani az idő múlását, és az öregedéssel folytatott tragikomikus harca során több százezer dollárral gyarapította már a plasztikai sebészek kasszáját.

Öt évvel ezelőtt Charlie egyik dögös angyalaként tárta a világ elé megfiatalított testét.

A tenger habjaiból bikavadító fürdőruciban kiemelkedő Demi alakja a filmvásznon természetellenesen tökéletes, köszönhetően a szilikonimplantátumoknak, a zsírleszívásnak, a ráncfelvarrásnak és a Botox-injekcióknak, amelyekre összesen több mint 220 ezer dollárt áldozott.

Emellett kisebb hadsereget toborozott maga köré szakértőkből: dietetikusa, személyi edzője, jóga- és kickboxtanára vállvetve harcolnak azért, hogy a díva ismét visszakerüljön a rivaldafénybe.

Sajnos azonban a Ghost sztárját ezután a költséges nagygenerál után sem szedik szét a rendezők ajánlataikkal, Demi pedig kétségbeesésében nem tehet mást, minthogy bőszen ostorozza a Hollywoodban dívó fiatalságkultuszt.

Persze a küzdelmet továbbra sem adja fel: ha karrierje épp a nullán van, ő akkor is gondoskodik a sajtófelhajtásról, ha máshogy nem, egy ilyen gyomorforgatóan ízléstelen cicivillantással.

Ezt is szeretjük