Demi Moore nagyon másképp fest friss fotóin: plasztikára gyanakszanak a rajongók
Demi Moore friss képei láttán sokan plasztikára gyanakszanak.

demi moore cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore a '90-es évek egyik leggyönyörűbb színésznője volt, szépségéről a rajongók a mai napig ódákat zengenek, ám a róla készült legfrissebb fotók többeket is elgondolkodtattak arról, hogy vajon az 58 éves fekete szépség nem esett-e át valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Szerda este tartották meg a párizsi divathéten a Fendi bemutatóját, a ruhákat Kim Jones tervezte. A kifutón Demi Moore is végiglejtett olyan neves modellek társaságában, mint Cara Delevingne vagy Bella Hadid.

Demi Moore nagyon furcsán festett a kifutón

A színésznőre a rajongói is alig ismertek rá, annyira furcsa volt az arcvonása. Sokan kiakadtak a képek láttán: "úristen, nem ilyen az ő normális arca" "Mi történt a szájával? Remélem, hogy csak valami modellek által használt trükkről van itt szó!", "A szemek tényleg Demié, de az a száj egyáltalán nem!", "Ó, jaj, csak nem túlzásba esett a plasztikával? Vagy mégis?" - írták a kommentelők Instagramon.

A Twitteren is többen kifejtették véleményüket: "Ez engem annyira szomorúvá tesz.", "Demi Moore új arca annyira félelmetes, hogy nem is tudom tovább nézni őt.", "Nem is jöttem volna rá, hogy ez tényleg ő! Miért kell ezt tenniük magukkal a nőknek?", "Annyira gyönyörű nő volt mindig is. Most nagyon mérges és szomorú vagyok, miért volt erre szükség?" - fogalmazták a Twitteren.

Egyesek szerint nem szépészeti beavatkozás, hanem egy sminkes trükk történt, ami sajnos nem sikerült túl előnyösre: "Ez az arc egyszerűen nekem nem stimmel, nem tudom, hogy ez tényleg plasztika, vagy csak a sminkmester rontott el valamit.", "Először el sem hittem, hogy ez tényleg ő! Elrontották az arcfeltöltést? Vagy a legrettenetesebb kontúrozásnak lehettünk szemtanúi?" - szúrta ki a véleményeket a Twitteren a Daily Mail napilap.

Demi Moore így festett 2020 februárjában.
Demi Moore így festett 2020 februárjában.
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

Egyelőre nem tudjuk, hogy Moore tényleg plasztikáztatott, vagy csak egy sminkes trükkről van szó az esetében, de valószínűleg hamarosan többet tudunk majd erről, hiszen a sztár szívesen oszt meg szelfiket a közösségi oldalán.

2019-ben még így nyilatkozott a külsejéről a Daily Mirrornak:

- A gravitáció olyan módon van hatással a testemre, amit nem igazán szeretek. Néha, amikor a tükörbe nézek, csak ennyit mondok: "hazudsz, én nem így nézek ki." De magam is úgy érzem, hogy el kell fogadnunk magunkat. Arra bátorítom magam, hogy ne keressem tovább a hibáimat, egyszerűen csak mindent el kell fogadnom - magyarázta akkor.

Priscilla Presley így fest a plasztika után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Priscilla Presley napjainkban.

Ezt is szeretjük