Demi Moore karrierje kezdetén - Felismered fiatalkori fotóján?

Demi Moore az Instagramra töltött fel magáról fiatalkori képeket.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore Inside Out című önéletrajzi könyve szeptember végén került a boltok polcaira az Amerikai Egyesült Államokban. A színésznő a megjelenés alkalmából közösségi oldalára több még sosem látott, fiatalkori felvételt is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.

Demi Moore fiatalkori fotókat posztolt

A sztár 18 éves volt, amikor elkezdte a karrierjét, először csak modellkedett, de hamar megtalálták a filmes szerepek is. Az alábbi felvétel élete legelső headshot fotózása volt, amit pont arra a célra készíttetett el, hogy tudjon jelentkezni különféle modellmunkákra.

Rajongói ámultak a szépségén: "ugyanolyan gyönyörű voltál már akkor is, mint most", "te mindig is jól néztél ki, Demi, én még sosem láttam rólad egy rossz fotót sem", "de imádni való voltál itt", "alig várom, hogy elolvashassam a könyvedet. Egyébként egyidősek vagyunk, és mindig is felnéztem rád, ez a kép pedig maga a gyönyör" - írták a dicsérő szavakat.

Megosztott egy másik képet is, ami valamikor tinédzserkorában készült róla. A színésznő középiskolás éveiben tehetséges pompomlány volt.

Első filmje 1981-ben, 19 éves korában jelent meg Küzdelem a sikerért címmel, az 1985-ös Szent Elmo tüze című film hozta meg a nagy áttörést, nem is csoda, hogy ezek után még több szerepet kapott. A '80-as és '90-es évek népszerű sztárja lett, legnépszerűbb filmjei közé tartozik az 1990-es Ghost, amiben Patrick Swayze-vel szerepelt, az 1996-os Sztriptíz vagy az 1997-es G.I. Jane.

Sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Madonna, Jennifer Lopez vagy éppen Lady Gaga smink nélkül.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük