Az 57 éves Demi Moore irtó szexi volt: ellopta a show-t a divatbemutatón
Demi Moore Rihanna show-ján lépett fel.

demi-moore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore azon hollywoodi sztárok közé tartozik, aki bátran letagadhatna évtizedeket a korából. A '90-es évek egyik szexszimbóluma a mai napig tudja, mitől döglik a légy.

Ezt az állítást alátámasztja annak ténye is, hogy Rihanna divatbemutatóján modellként szerepelhetett.

Demi Moore volt Rihanna bemutatójának meglepetése

Köztudott, hogy Rihanna az elmúlt években vérbeli üzletasszonnyá nőtte ki magát, nemcsak sminktermékeket, hanem ruházati termékeket is árul. Legújabb fehérnemű-kollekcióját is bemutatta, amit az Amazon Prime Videon követhettek végig online az érdeklődők, a Savage X Fenty show-n a modellek mellett Demi Moore is részt vett. Egy különleges performanszt adtak elő, ahogy az a felvételen is látható.

GettyImages-1228837332
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Az 57 éves sztár egy irtó dögös fehérnemű bodyt viselt, hozzá szexi neccharisnyát. Hozzá gyémánt nyakéket is viselt, ami még különlegesebbé tette a megjelenését, a smink terén csak finoman hangsúlyozta a szemeit, hiszen alapvetően műszempillát is viselt, illetve mályvás színű rúzst kent ajkaira. Olyan volt, akár egy profi modell. Az alakjára sem panaszkodhat, remek formában van a mai napig.

GettyImages-1228837077
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Demi Moore-on kívül több más híresség is részt vett Rihanna show-ján, például Lizzo vagy Paris Hilton. Rihanna a modellek terén is igyekezett korunk jelenleg legnépszerűbb neveit összegyűjteni: Irina Shayk, Bella Hadid és Cara Delevingne is fellépett.

GettyImages-1228837191
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Sabrina Salerno bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus alakja van az 52 éves Sabrina Salernónak.

Ezt is szeretjük